Sevim sonuçtan hiç memnun değil

The Prime Beauty Merkez (theprime.beauty) The Prime Beauty Haksız Ücret Talebi

27 Mayıs 2024 19:49

1 yıl önce The Prime Beauty Merkez annemin önünü kesip burası ile görüşmesini rica etmişler. Anketörleriniz sokakta yürüyen insanları yeterince rahatsız ediyor. O dönemlerde lazer düşündüğüm için annem de kabul etmiş ancak görüşme esnasında gelip gelmeyeceğim kesin olmadığını söylemiş. Türlü bahanelerle (müşteri dosyası vs. Altında) annemden bir imza ve 100 TL kapora almışlar. Ben bu merkeze zaten güvenmediğim için 100 TL yanarsa yansın deyip gitmedim. 100 TL kapora alıyorsanız ben de bunun yanmasını göze alırım elbet. Üzerinden 1 yıl geçti ve bugün arayıp ya ilk taksitini aynı gün getirme şartıyla seansa başlamamı ya da aynı gün içerisinde 900 TL dosya iptal ücreti getirmemizi, aksi takdirde avukata vereceklerini söylediler. Yolda insanların önünü kesip vakitlerinden çalıyorsunuz. Hiçbir şekilde işlem yapmadığınız kişiye dosya açmak ne demek? Herhangi bir ön bilgilendirme yapmadan aynı gün içinde dosya iptal ücreti istemek ne demek? Siz 1 yıl neredeydiniz? 1 kwh elektrik kullanmadık, 1 gr ürün kullanmadık, deneme seansına bile girmedik 900 TL nereden uyduruldu? Sebebini sorduğumuzda ise 'Dosyanız yeni önüme geldi' dediler. Merkezden memnun olan da yok, insanları mağdur ediyorsunuz

Leyli
Leyli

Sonuç nedir aynı durumu yaşıyorum mağdur edildim lütfen yardımcı olur musunuz?

Zeynep
Zeynep

Sizin sonucunuz nedir bende aynı durumdan muzdaripim lütfen cevap verinmisiniz ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Merve
Merve

Aynısı ya aynısı oldu sonuç nedir şikayetçi oldunuz mu?

Seher sonuçtan hiç memnun değil

Lazer Epilasyon Sonrası Zorla Ürün Satışı Ve Eksik Hizmet Nedeniyle Mağduriyet

05 Ağustos 2025 17:33