Gül sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2023 21:55

Bir yıldır likit kullanıcısıyım. Farklı yerlerden aldıktan sonra bu sitenin ürünlerini beğenmiştim ve devamlı sipariş ettiğim bir yerdi. Genellikle 30 ml 6 mg ve 60 ml 3 mg olarak alır, karıştırıp içerim. Ancak son siparişimde 60 ml 3 mg gelen ürün içilemiyor. 9 mg nikotin olduğunu düşünüyorum, çünkü 6 mg'lık likiti bile tüketebilen biriyim ama bu son alınan ürünü tüketemedim, beni boğdu. Hatta bir problem olduğunu düşünerek arkadaşlarıma da denettim; yıllardır sigara kullanan arkadaşlarım bile ürünü içemediler. İletişime geçtiğimde ise durum kabul edilmedi. Ürünü incelemeye alsalardı, durum ortaya çıkacaktı ama yardımcı olmadılar. Bu, son alışverişim oldu. Şimdi buraya cevap olarak birkaç bahane yazacaklar; aroma, damak tadı vs. ama bu kişisel bir şey değil, ürün gerçekten içilemiyor.

16 Ocak 2024 13:48 (Şikayetten 1 ay sonra)
16 Ocak 2024 14:59

Ben değişim talep etmedim, ürünün incelenmesini talep ettim lütfen iyi okuyunuz. Ürünü inceleyin kusur bendeyse ben başka ürünü ücret karşılığında alacaktım zaten. Yeter ki çözüm odaklı olduğunuzu görseydim. Ama sizin ücreti alıp ürünü teslim ettikten sonra çalışma prensibiniz bitiyor sanırım. Asla hata olmayacakmış gibi tutum içerisindesiniz.

17 Ocak 2024 11:55
17 Ocak 2024 16:39

Tekrardan iletiyorum ben açtım denedim değişim istiyorum demiş miyim?! WhatsApp konuşmalarımızın hangisinde bu detay geçiyor? Bana deyin ki WhatsApp'ta değişim istediniz bizde o yüzden kabul etmedik diye. Ben ürünle alakalı sorun anlatıyorum cevap dahi yazmıyorsunuz o kadar arkasındasınız ürününüzün. Bana gönderilen ürünün incelenmesini eğer ki kusurluysam da başka ürünü ücreti karşılığında almayı anlatmaya çalışıyorum size. Sorun nerede onu bulalım istemiştim. Ben sizin 6mg ürününüzü koyup içtiğimde sıkıntı yok ama 3 mg ürününüzü kullanamıyorum diyorum. Ürününüz halen elimde Full dolu. Yazık günah ya. Halen daha değişim yapamıyoruz falan anlatıyorsunuz. İstemiyorum diyorum değişim. Kendinize güvenen işletme olsanız bu kadar konuşmaya gönderin inceleyim derdiniz. Çözümde istemiyorum bu arada alışverişi kestim zaten çoktan. İnsanlar okusun anlasın diye açtım burayı. Bir özür bile dilemeyen firmadan ürün almam daha.

18 Ocak 2024 14:10

Merhaba, ürünlerimize güveniyoruz efendim ama siz buradan özür ve değişim talep etmişsiniz. Hatamız var ise mutlaka özür dileriz ama öznel bir durum var ortada. Çözüm her daim üretiriz ancak çözüm amaçlı değil eleştiri amaçlı yazmışsınız. Teşekkürler

Duman Diyarı Bozuk Likit Satışı

06 Mart 2024 12:07
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2023 20:45
The Collection Vape Kargo Sorunu
Cem sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2023 09:48
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 18:17