Teşvik Programı Teşvik Kursu Yanıltması

Teşvik Programı Teşvik Kursu Yanıltması
29 Temmuz 2024 13:29

Teşvik programı kapsamında istihdam seferberliği programı için KPSS şartsız personel alımı ilanını gördüm ve 24.07.2024'te başvuru yaptım. Ardından tesvikkursu (bit. Ly/kamubasvuru) tarafından bulunduğum şehir için başvurumun uygun olduğuna dair bir bilgilendirme mesajı aldım ve ödeme yapmam için bir bağlantı linki gönderildi. Öncesinde adımı, soyadımı, t. C. Kimlik numaramı, telefon numaramı, e-posta adresimi paylaştım. Eğer ileride bu bilgilerimle şahsım adına yapılacak herhangi bir işlem, bilgim dışında kullanılırsa hiçbir mesuliyet kabul etmiyorum ve sorumluluk almıyorum. Şikayetçiyim.

Bu yazdıklarım kanıt niteliğindedir ve mahkemede kullanılmak üzere saklayacağım. Ben sadece bir iş başvurusu yaptığımı bildirmek istiyorum ve oluşabilecek suçların hiçbirine rıza göstermiyorum, kabul etmiyorum. Adıma açılacak herhangi bir mahkeme veya dava durumunda, bu yazıyı delil olarak sunacağım. Adıma yapılan hiçbir işlemi onaylamıyorum.

Göndermiş olduğum dosyaların derhal imha edilmesini talep ediyorum. Teşvik programı PTT işe alım diye yanıltılıyor. tesvikprogrami.com adresine KPSS şartsız personel alımı ilanına başvuruda bulundum. İş başvurusu olarak yaptığım bu işlemin masumane olduğunu belirtiyorum.

Araştırmalarım neticesinde böyle bir iş ilanının mevcut olmadığını, üstelik iş arayışında olan insanların zaaflarından faydalanarak 'KPSS’siz memur ve personel alımı' adı altındaki iş ilanlarının asla gerçekçi olmadığını anlamış bulunmaktayım.

Belgelerimin silinmesini istiyorum. Adıma yapılacak olan bütün işlemlerin sorumluluğunu kabul etmediğimi ve her şeyden muaf olduğumu bildiririm. Ben durumdan şüphelendiğim için eğitim harcını ödemedim. Lütfen yardımcı olunuz.

09 Eylül 2024 14:03 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhaba Efendim, Kullanıcı bilgilerinize ulaşamıyoruz. Kullanıcınız kurumumuza başvurmuş bir öğrencimiz değildir. İletişim bilgilerinizi mail adresine iletmeniz durumunda en kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır.

24 Temmuz 2024 13:11
Teşvik Programı Kursu Aldatmacası
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 12:10

22 Temmuz 2024 16:31