H. Mnk sonuçtan hiç memnun değil

Tesettür Kombinim - Toprak Boutique Kumaş Kalitesi Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

20 Mayıs 2024 15:55

5 mayısta https://www.tesetturkombinim.com/ac/iletisim linkli tesettür kombinim sitesinden bir takım sipariş verdim. Ürün detaylarında bahsedilen kumaş ile bana gelen kumaş arasında ciddi fark var. Ürünün kumaşı double krep diye geçerken bana gelen ürün naylonumsu kalın bir jarse kumaşı gibi. Teyit etmek için kumaşçıya ürünü götürdüm. Kumaş asla double krep değil. Ürün değişimi talep ettim. Bana 180 TL kargo masrafı çıkardılar. Benden kaynaklı olmayan, firmayla alakalı bir sorun için ben niye kargo ücreti ödüyorum. WhatsApp ve Instagram üzerinden hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Bu konuyla ilgili aynı şeyleri kopyalayıp atıyorlar. Yetkili kişilerle görüşüp sorunu halletmelerini bekliyorum.

Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 22:02

30 Mart 2024 17:18

Tesettür Kombinim Sayfası Beni Mağdur Etti

07 Mayıs 2024 19:26

01 Temmuz 2024 16:10
Tesettür Kombinim - Toprak Boutique Toprak Boutique Instagram Hesabı İnsanları Mağdur Ediyor

09 Temmuz 2024 09:55