Tepebaşı Adsh Doktor Şikayeti

13 Eylül 2024 14:14

9 Eylül pazartesi günü Tepebaşı ağız ve diş sağlığı Hastanesi'ne gittim. Dr. ****** ***** ********** muayene oldum. Sağ üst kaplamamda baskı ile ağrı olduğunu anlattım ama o kadar sert tavırları vardı ki sanki dövecek gibi röntgen çektirmemi söyledi. Çektirdim geldim, bir şey görünmüyor dedi ve cerrahiye yönlendirdi.

Cerrahideki doktor hanım gayet kibardı. Dr. ***** ************ diş taşı temizliği yaptı ve beni geri gönderdi. Bu sefer de endodontiye yönlendirdi. Kanal tedavisi olacaksın dedi. Gittim, rica ettim. Dr. **** ******* sağ olsun iğnemi yaptı. Hekiminize gidin kaplamayı söktürün dedi. Yine ****** hanım'a geldim, bin bir nazla kaplamayı söktü. **** hanım kanal tedavimi yaptı. Kaplamanızı taktırabilirsiniz dedi. İndim aşağıya, bugün takamam, cuma günü gel dedi. Sordum, randevu almam lazım mı diye, hayır dediler. Başka hiçbir şey söylemediler.

Cuma günü başvurdum, yine aynı tavır. Oraya dokunma, otur. Niye kaplamayı temizletmedin? Ama anlatmak mümkün değil, tavrını ve suratını görmeniz lazım. O kadar aşağılayıcı bir tavır ki ağlamamak için zor durdum. Kalk, kaplamayı temizlet de gel dedi. Temizlettim, geldim. Bu buraya olmuyor. Proteze sevk ediyorum dedi. 30 yıllık sağlık personeli olarak çalıştım. Şimdi emekliyim, bu kadar kötü bir muamele hiçbir yerde görmedim. Dilerim Allah'ımdan kendisine de kendi gibi doktorlar nasip etsin.

Sorunları varsa da insanların suçu ne? Herkese böyle davranıyor. Her geleni cerrahiye yönlendiriyor. Resmen çalışmak istemiyor. O zaman emekli olsun. Karşısındakine köpek muamelesi yapılıyor. Köpek bile bu muameleyi hak etmez.
**** ******* hocama ve ***** *********** hocama çok teşekkür ediyorum.

Yanlarına gidip hastaya nasıl davranılır görsün. Lütfen gerekli uyarı yapılsın. Hiç kimse onun davranışlarını hak etmiyor. Gittim, başka yerde aynı kaplamamı yapıştırttım. Gayet güzel yapıştı. Protez randevumu da iptal ettim.

profile profile

Acil Diş Tedavisinde Yaşanan Olumsuz Deneyim

23 Ekim 2024 22:51
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet Yüksel Özemre Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Hastalara Bağırıp Azarlayan Aksi Doktor

09 Haziran 2024 13:54
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Ataşehir Adsh Doktorun İlgisiz Ve Ters Yaklaşımıyla Yaşadığım Mağduriyet

22 Temmuz 2025 18:14