Acil Diş Tedavisinde Yaşanan Olumsuz Deneyim

23 Ekim 2024 22:51

Merhaba,
Saat 09:10'da Tepebaşı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne diş tedavim için gittim. Diş doktorum, dişimin temizlenmesi için beni klinik 3'e sevk etti. Sultan K**** isimli doktora saat 09:45'te girişim yapıldı. Saat 11:05'te içeriye çağrıldım, öncesinde bir form imzalamam gerektiği söylendi. Formda herhangi bir yere 'okudum, anladım, isim soy isim, imza atın' denildi, bunları doldurmuştum. 11:05'te içeriye alındığımda Sultan K**** isimli doktora formu verdim. 'Formu doldurmamışsın, git doldur gel' dedi. Ben de 'Nereyi doldurmalıyım?' diye sordum. Tekrar forma baktı, 'Okudum, anladım kısmını üste yaz' dedi. Ben de 'Herkes bu şekilde doldurmuştu' dedim, yine de formu alıp yan masada doldurmayı rica ettim. 'Orada doldurma, kapının oraya git' denildi. Formu alıp giderken yanıma gelip parmağını havaya kaldırdı ve üzerime yürüyüp bağırmaya başladı. İçeriye alınma saatimin 10:50 olduğunu söyledi. Ben zaten 11:05'e kadar beklemiştim. Bağırmaya başladı, üzerime yürüdü. 'Tedavi etmiyorum. Çık hekimliğimden' diye bağırdı. O sırada güvenlikler gelip 'Sizin bir suçunuz yok, şikayetçi olabilirsiniz' dedi ve hasta haklarında şikayetçi oldum. İşimden boşuna izin almış oldum. Hiçbir tedavi olmadığım ve bekletildiğim halde tedavimi olamadım ve üzerime parmaklarını sallayarak yürüdü, herkesin içinde rencide ederek Sultan K**** isimli doktor tarafından kovuldum. Sultan K**** isimli doktordan şikayetçiyim. Kendisi parmaklarını sallayarak üzerime yürümüş ve tedavimi yapmayıp kovmuştur. Kendisi hakkında gerekli işlemlerin yapılması ricasıyla.
İyi çalışmalar.

Tepebaşı Adsh Doktor Şikayeti

13 Eylül 2024 14:14

Hastanede Olumsuz Hasta Deneyimi

29 Ocak 07:34
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 15:41
Derya sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Sultangazi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Ağız Diş Hastanesi Doktor Şikayeti

12 Mart 2024 14:34
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 14:11