Misra sonuçtan hiç memnun değil

Teleperformance İnsan Kaynakları, Şirket Doktoru Mağduriyeti

08 Aralık 2023 03:24

Neredeyse yaklaşık bir yıl önce TP iş başvurularında bulunmuştum. Sonra insan kaynakları ile görüşme gerçekleştirdim ve sizin samimiyetinize ve güvenilirliğinize inandığım için, en düşük dozda depresyon geçirdiğim için antidepresan kullandığımı; ancak etrafıma ve insanlara hiçbir zararımın olmadığını, davranışlarımda sorun olmadığını söyledim. Sonuçta bu, sadece ruhsal ve benim kişiliğimle aramda olan bir tanı. Fakat insan kaynakları beni bu bilgiyi verdiğim için kırmızı listeye aldı. Bu durumu öğrendiğimde çok üzüldüm. Üstelik kırmızı listede olmama rağmen, madem işe alınmayacaktım, neden sürekli umutlandırıldım? Bu yaptığınız onur kırıcı, gururumu ve kişiliğimi zedeleyen bir davranış. Farkındasınızdır ki, bulunduğumuz ülkede veya tüm dünyada antidepresan kullanımı aşırı yaygın ve doğal bir şeydir; ki bence önemli olan tedaviyi kabul etmektir. Ben kullanmadığımı söyleyebilir, yalan söyleyebilirdim; dediğim gibi samimiyetinize güvenerek bunu açıkladım. Ama şirketiniz adına kırmızı listeye alındım. Söylemeyebilirdim, çünkü şirketinizde antidepresan kullanan insanlar çalışıyor. Eğer almayacaksanız, her antidepresan kullananı reddedin, benim durumumda olduğum gibi kırmızı listeye alın. Ayrıcalık tanımayın. Ben doğruyu söylemeyi tercih ettiğim için, beni şirketinizde bir daha işe almama kararı aldınız. Doktorunuz beni muayene etmeden, hatta ben doktorunuzu bile hiç görmeden kırmızı listeye alındığım için, şirketinizi gerekli yasalarla dava edeceğimden emin olabilirsiniz.

Misra
Misra
07 Haziran 2024 00:58

Hala aramaya devam ediyorsunuz :d fakat bu beni dava sürecinden vazgeçirmeyecek beni aramayın dedim ama aradığınız için de şikayetçi olacağım.

Buğra sonuçtan hiç memnun değil

Teleperformance Mobbing Uygulayıp İşten Atıp İstifa Diye Gösterdi

05 Şubat 2024 04:13
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Teleperformance Haksız Yere İşten Çıkarılma

19 Haziran 2024 23:33