Metin sonuçtan hiç memnun değil

Telegram Şikayet Instagram Da Foto

14 Mart 2024 17:46

Telegram'da bir kişi, kadın olduğunu belirterek beni Instagram'da ekledi ve arkadaşlarıma ile aileme paylaşacağını söylüyor. Para talep ediyor fakat ben ödeme yapmadım. Benzer bir durum başıma geldi. Acaba yayınlar mı, lütfen cevap verin. Her şeyi durdurdum. Ekran görüntüsü alıp, Instagram'da arkadaşıma videoyu göndermiş ancak arkadaşıma sorduğumda böyle bir video gelmediğini söyledi. Lütfen içimi rahatlatacak bir şey söyleyin.

10 Nisan 2024 15:53

Bir şahıs tarafından tehdit ve şantaja uğradım. Bir sosyal medya uygulaması üzerinden birisi ile tanıştım sonrasında konuşarak Telegram'a geçtik. Şahıs ile fotoğraflaştık sonrasında bu fotoğrafların ekran görüntüsünü alıp beni Instagram dan arkadaşlarıma fotoğrafları atmakla tehdit etmeye çalıştı. Para karşılığında sileceğini söyledi. Para göndermedim engelledim şu ana kadar sorun yaşamadım. Bu konuda fazla kisi bunu yaşamış bu yazıyı görenler olumsuz bir şey yaşamamistirlar inşallah? Yorum kısmına yaşamadım yazarsa bir nebze rahatlarız genelde mesajlara dönüş yapılmıyor yaparsanız rahatlarız büyük ihtimalle birbirimize destek olalım sorun yaşayanlarda yazabilir çoğu kişinin fotoğrafı paylaşılmamıştır umarım? Yeni düşenlerde bir nebze bunları görerek bir nebze yardımcı oluruz diye düşünüyorum herkese iyi günler dilerim

20 Mart 2024 15:42

Telegram üzerinden bir kadın, tüm özel görüntülerimi Instagram üzerinden tüm arkadaşlarıma ve aileme göndermekle tehdit ediyor. Benden para istedi ancak ben göndermedim.

Hemen Instagram ve Telegram'ı engelledim. Lütfen bana yardımcı olun. Bilgim ve rızam dışında Telegram hesabıma farklı kişiler tarafından defalarca güvensiz ve izinsiz girişler yapıldı.

Bu girişler sebebiyle hesabımla yapılacak her türlü yasal ya da yasa dışı olayda; numaram kullanılarak kişisel çıkarlar için yapılabilecek sesli ya da yazılı mesajlar, ses kayıtları şeklindeki görüşmelerden; yasal ya da yasa dışı olabilecek her türlü aktarım, resim, video, ses kaydı, yasa dışı para aktarımı, link paylaşımı; hakaret, tehdit içerikli paylaşımlar; masum ya da masum olmayan konuşmalar; bilgi alışverişi; yasal ya da yasa dışı eylemler; durumlar; konumlar; insanlar, para, silah, mülk, şirket, miras, hesaplar üzerine yapılabilecek ticaretler ve tehdit, intihar gibi bilgi aktarımlarından; adımın ve soyadımın karalanmasından ve suçlanmasından sorumluluk kabul etmediğimi kamuoyuna duyurur ve herhangi bir durumda sorumluluk kabul etmediğimi beyan ederim.

Telegram uygulamasına ait tüm bilgilerimin silinmesini, numarama ait Telegram hesabının silinmesini ve gerekli yasal işlemlerin acilen yapılmasını talep ediyorum. Ayrıca, profil fotoğrafımın her yerde kullanılmasından ve sahte hesaplarda profil olarak kullanılmasından doğacak her türlü sonuçtan sorumlu olmadığımı bildiririm. Ne olur, yardım edin

19 Mart 2024 18:41

Beyler bu sorunu yaşayanlar ne yaptınız durumlar nedir? Fotoğraf video paylaşıldımı herkes niye bu kadar rahat yoksa ben mi çok gerginim korkuyorum.

16 Mart 2024 16:37

Telegram üzerinden bir kişi özel görüntülerimi ve tüm ailemin bilgilerini ele geçirdi. Beni, görüntülerimi başkalarına göndermekle tehdit etti ve para istedi. Ben de göndermedim. Hesabımda gerçekleşecek her türlü yasal ya da yasa dışı olaydan; numaram kullanılarak kişisel çıkarlar için yapılabilecek sesli ya da yazılı mesajlar, ses kayıtları şeklindeki görüşmelerden; yasal ya da yasa dışı olabilecek her türlü aktarım, resim, video, ses kaydı, yasa dışı para aktarımı, link paylaşımı; hakaret, tehdit içerikli paylaşımlar; masum ya da suç teşkil eden konuşmalardan; bilgi alışverişinden; yasal ya da yasa dışı eylemlerden; durumlardan; konumlardan; insanlar, para, silah, mülk, şirket, miras, hesaplar üzerine yapılabilecek ticaretler ve tehdit, intihar gibi bilgi aktarımlarından; adımın ve soyadımın karalanmasından ve suçlanmasından sorumluluk kabul etmediğimi kamuoyuna duyurur ve herhangi bir durumda sorumluluk kabul etmediğimi beyan ederim. Telegram uygulamasına ait tüm bilgilerimin silinmesini, numarama ait Telegram hesabının silinmesini ve gerekli yasal işlemlerin acilen yapılmasını talep ediyorum. Ayrıca, profil fotoğrafımın her yerde kullanılmasından ve sahte hesaplarda profil fotoğrafı olarak kullanılmasından doğacak her türlü sonuçtan sorumlu olmadığımı bildiririm.

17 Mart 2024 14:31

Onur son durum nedir? Normal yaşantıma geri dönemiyorum? Çok zor bir durum

Yorumlar (28)

Uğur
Uğur

Beyler bununla ilgili bir sıkıntı oldu mu uzun süre olmuş geri dönüş oldu mu

Emir
Emir

Var mı paylaşılıp mağdur olan

Mert

Metin var mı hala bir sorunun

Ali

Mert sende bir sorun var mi?

Ali

Rest çektim zaten tellegramı kapattım. Youtube.com'dan araştırma yaptım para göndererek video daha çabuk yayılır vs diyor emre hasan ateş isminde bir bilişim uzmanı. Restinizi çekin. Atacak olsa anında atardı. Mert senin toplam 14 gün olmuş mesaj vs geliyor mu peki bunu da merak ediyorum. WP no falan var benim bunlardan engelledim. Sonra farklı bir yerden yazan vs olmadı. Sana yazan var mi hala? Dediğim gibi 3 4 kişiye video atmış ikisini tanımıyorum ikisini tanıyorum. Tanıdığım kişilere sordum öyle bir mesaj vs gelmedi diyorlar. Bir şey olacağını ve boşuna tedirgin olduğumuzu düşünüyorum. 14 günde bir şey olmadıysa bir şey olmaz bence

Ali

Bu olay ne kadar sure önce oldu 3 ay önce yazmışsın çünkü 3 ayda bir şey olmadıysa olmaz zaten ben öyle düşünüyorum, benim 3 tane arkadaşıma atmışlar, DM kutularına baktılar böyle bir mesaj vs yok diyor hepside. Blöf yapıyorlar.

Mert

Ali, herhangi bir sıkıntı yok şu anda

Ali

Dostum bir sorun var mı peki şu an? Bende aynısını yaşadım. Dediğin gibi 2/3 arkadaşıma atmışlar fakat sorduğumda mesaj olarak hiçbir şey yok lütfen cevap verir misin?

Mert

1 gün oldu ama hala bir şey yok kardeşime atmış gibi gösterilen WhatsApp paylaşımını atmamışlar onun telefonundan kontrol ettim birkaç gün daha bekleyip numaramı değiştireceğim

Metin

Herhangi bir sorun olmadı sende durum nedir? Nadir olsa da fotoğrafı yayımlanan var

Deniz

Demek ki daha önceden arkadaş lıstenı almış bir aydır bir şey olmadıysa atmadıysa daha sorun olmaz, darısı bizlere

Mert

Deniz sende bir sorun var mı

Metin

İnşallah dostum bir şey olmaz sana da buradan haberleşelim her düşene yorum yazıyorum zor süreç belki bir nebze yeni düşenler rahatlar

Deniz

Metin 1 aydır bir şey olmadıysa olmaz bende aynı sorunu yasıyorum hiçbir şekilde iletişime gecmedıydım senin kişilere ulasılmışmıydı ben Instagram hesabımı açtım kullanıyorum adımı degıştıtdım bilgilerimi sildim daha 3 gün oldu sen yine iyisin bir ay olmuş mesleğim gereği atarsa Mahvolorum cevap vererek birbirimizi rahatlatalım

Var mı bir sorun hala

Metin

Vallahi olay gecesinden önce Instagram engellemiştim ama yinede ulaşmış hatta ekran atıp arkadaşlara atmış gibi gösterdi ama arkadaşlara sordum yok gelmedi dediler. İnstagramids kullanıyorum ufak değişiklik yaptım 1 fotoğraf bıraktım herhangi bir srn olmadı

Şikayeti Çözüldü

Dün aynısı banada oldu arkadaşıma artı gibi gözüktü ama bir şey yoktu suanlık bende de bir şey yok bir şey olmaz sanırım ya

Onur 3 ay geçmiş senin olayından var mi sorun

Şikayeti Çözüldü

Yok kardeşim olumsuz bir şey rahatla artık

Metin

Lütfen cevap verin mesajımı gören varsa ne yapmam gerekiyor engelledim sosyal medya hesaplarını açtım herhangi bir olumsuz durum yaşamadım şimdiye kadar ama rahat değilim 4.5 gün önce oldu bu olay 2 gündür hesaplarım açık

Metin

Onur vala rahat değilim ama 4 gün geçti yapacak olsalar yaparlardı diye düşünüyorum.cok yorum okudum genelde paylaşılmıyor?

Şikayeti Çözüldü

Sorun yok suanlık gönlün rahat olsun

Metin

Onur herhangi bir olumsuz Instagram hesabını açtıktan sonra durum var mı sende kafam bir milyon işime odaklanamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Metin

Daha önce bu durumu yaşamış arkadaşlar ne oldu fotoğraflarınız paylaşıldımı bilgi verirseniz sevinirim 3 gündür uyuyamıyorum sikintidadan bütün sosyal hesaplarımı kapatım paylaşıldımı paylaşılmadimi bilmiyorum lütfen Allah için cevap verin çok zor durumdayım. Hiç para yaptırmadım engelledim onları sözde bir arkadsima atmışlar ekran fotosu atılar ona sordum yok böyle bir şey dedi ama halen korkuyorum

Şikayeti Çözüldü

Ben bugün açtım kullanıyorum sözde arkadaşıma atmışlar gibi yaptılar ama mesaj filan gitmemiş takma kafaya bir şey olmaz sanırım aç

Metin

Instagram hesabını kulaniyomusun peki kullansam sıkıntı olur mu acaba?

2 gün oldu şu anlık bir şey yok

Metin

Onur kardeşim Hala tedirginim bütün hesaplarımı kapatım inşallah bir şey olmaz bu durumdan kurtuluruz. Nefes alamıyorum ruh gibi dolaşıyorum sende kaç gün oldu

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Telegram Instagram Üzerinden Yapılan Şantaj Tehdidi

20 Şubat 2025 22:52
Murat sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 2024 22:45
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Telegram Sosyal Medyada Şantaj Ve Tehdit Mağduriyetine Acil Çözüm Talebi

11 Temmuz 2025 13:44