Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Telegram İlk Görevde 180 Bin Tl Kaybettim!

22 Kasım 2024 00:55

Dijital pazarlama adı altında 'para kazanmak ister misiniz? ' deyip ad, soyad ve banka bilgileri istenip 100 TL hesabınıza para yolluyorlar. Ben de başta bilgilerimi paylaştım ve gerçekten hesabıma para geldi. Daha sonrasında bir gruba eklediler. Grupta 25 adet görev mevcut olup 5 görev paralı, 20 görev ise Youtube.com kanalı takip etme şeklinde sistem kurmuşlar. Paralı görevler, tahmin edileceği üzere, ne kadar çok yatırırsan o kadar kar getirme amaçlı (refah görevi diye adlandırmışlar). Gruba birçok kişi dekont vs. Atıyor, para gelip gittiğine dair. Türkler'i de eklemişler, Türklere özelden mesaj atıyoruz, robot gibi konuşuyorlar. Bir de belirlemişler, resepsiyonist mevcut. Ondan bilgileri alıyoruz. Hangi hesaba para atacağına veya görevi tamamladığında ona ekran görüntüsü atıyoruz. Görev başına 30 TL hesabına yükleyip, her görev yapmadığında ödül miktarı düşüyor. Tabii ki paralı görevlere katıldım. Her seferinde başka görev çıkartıp tekrar ödeme istediler bu şekilde 180 bin tl mi kaybettim buradan diğer arkadaşlara örnek olması adına ve şahsım adına açılacak yurt içi ve yurt dışı banka hesaplarından para transferleri; imzalanan çek, senet, protokoller; alış ve satış sözleşmeleri; kurulacak firma ve şirketler; taşınır, taşınmaz devir işlemleri; sahte işlemler; açılacak sosyal medya ve mail hesaplarında gerçekleştirilecek tehdit ve hakaret içerikli yazışmalar; iftiralar; borçlanma, usulsüzlük ve yasa dışı işlemlerden sorumlu olmadığımı ve oluşacak hak kayıpları ile haklarımın saklı olduğunu bütün kamuoyuna bildiririm.
Yapılacak işlemler bana ait değildir. Hesap bilgilerime el konulması, telefon numaramın kullanılması, yayılması veya WhatsApp'ta bulunan bilgilerimin dağıtılması, üzerime herhangi bir borç çıkarılması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmediğimi beyan ederim. Tüm sorumluluk ilgili platforma aittir. Lütfen dikkat ilk görevde 180 bin tl kaybettim çırpındıkça batıyorsun.

Abdullah
Abdullah

Bunu 10 yaşındaki çocuk bile yemez ben bu kişilerden parayı alıp kaçıyorum para yatırır mısın diyorlar bende şurdan şu kadar para gelecek diye oyalıyorum

Telegram Part-Time İş Teklifi

Muhammed