Mehmet sonuçtan memnun değil

Tecno Spark 9 Pro Ard Arda Kapanıp Açılma Problemi

Tecno Spark 9 Pro Ard Arda Kapanıp Açılma Problemi
21 Ağustos 2024 00:53

01.02.2023 yılında N11 üzerinden almış olduğum Tecno Spark 9Pro akıllı telefonumu gecen ay içerisinde ard Arda kapanıp açılma şikayetinden sebep servise gönderdim. Yazılım atıp bana geri gönderdiler fakat bu durumu değiştirmedi aynı sorun devam ettiği için tekrar gönderdim, profesyonel servisçi arkadaşlar tekrardan yazılım güncellemesi yapıp geri gönderdiler ama durum yine aynı idi ve her seferinde video ile arızayı kayıt altına aldım. 3. Kez servise gönderdim ve bu sefer ana kart, batarya ve soket değişim yapıp bana geri gönderdiler.

Bu sefer ise telefonun arka kapağının şeffaf yerinde yapıştırıcı ile yapıştırdıklarından ötürü çatlarlar vardı ve telefonun kenarlarında yapışkanlar taşmış bir vaziyette kötü telefonu bana gönderdiler. Kendileri ile irtibata geçtiğim zaman utanmadan bir de kargoda olabileceği ima ederek tutanak tutturulması gerektiğini söyledi bana. Halbuki bariz bir şekilde kendileri yapıştırırken çatlatmış oldukları çok net belli.

Ve bugün telefon tekrardan 4. Kere aynı kapanma sorununu yaptı tekrar videoya çektim ve servis ile paylaştım. Değişim talebinde bulundum yasal olarak fakat tüketici heyetine daha önceden başvurduğum için müşteri memnuniyeti yerine heyetin kararını beklememiz gerektiğini söylediler ilgilenmediler. Maksat belki heyet olumsuz yanıt verirde bana yeni telefon vermezler zihniyeti olduğu apaçık ortada.

Beni telefonsuz bıraktılar ve sürekli kapanan telefon ile beni bu şekilde mağdur ettiler. Şikayet vardan incelediğim de aynı kapanma şikayetlerini gördüm demek ki bu Tecno marka telefonlarda bu sıkıntı sürekli oluyor.. Bu markayı aldığıma çok pişman oldum.

21 Ağustos 2024 08:50 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

21 Ağustos 2024 10:06

Sağ olun çok yardımcı oldunuz bu mesajı bana atarak. Ben zaten bu numara ile 50 defa görüştüm çözüm sıfır. Şu anda sürekli kapanıp açılan bir telefon ile bıraktılar beni. Müşteri memnuniyetini önemsemeyen basit bir firmasınız kusura bakmayın. Derdi çeken bilir

21 Ağustos 2024 14:06

Selçuk sonucu yetersiz buldu

Tecno Mobile Telefon Arızası, Baştan Salma Teknik Servis

26 Eylül 2023 11:15

08 Şubat 16:17
Sezer sonuçtan hiç memnun değil

18 Mayıs 13:49