Seher sonuçtan çok memnun

Tecno Mobile Tecno Spark Telefonumdan Ses Geliyor

09 Mart 2024 22:31
Seher'in Teşekkür Mesajı
“Sorunum kısa bir süre içinde çözüldü tekno spark ailesine çok teşekkür ederim. Özellikle telefonla arayıp yönlendirme yapan bayan arkadaş çok kibardı ve çok sabırlıydı. Her şey için teşekkürler”

Merhabalar tecno Spark telefonumdan kendi kendine bildirim sesi geliyor fakat hiçbir şekilde bildirim yok ortalama bir gündür böyle ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz. Sesini kısıyorum bu seferde titreşim halinde telefon da konuşamıyorum telefonu kırmak üzereyim

10 Mart 2024 12:48 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

11 Mart 2024 09:44
Seher
11 Mart 2024 09:46

11 Mart 2024 09:48

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Sevda sonuçtan çok memnun

25 Ağustos 2024 13:33
"İlginiz için çok teşekkür ederim hemen dönüş yapıldığı için çok mutlu oldum iyi ki tecno"

02 Haziran 2024 20:48
Gülizar sonuçtan çok memnun