Kadriye sonuçtan çok memnun

Tecno Mobile Hios Launcher13 Ekranı

28 Mart 2024 17:03
Kadriye'nin Teşekkür Mesajı
“Kısa süre içinde geri dönüşüm yapıldı. Gerekli açıklamalar yapılarak sorunum giderildi. Büşra hanım, oldukça kibar ve anlaşılır açıklamalarda bulundu. Teşekkür ediyorum. Yabancısı olduğum bir marka olduğu için, alışmakta zorlanıyorum haliyle ve aldığımdan bu yana söyleniyordum ama gösterilen ilgi ve çabuk neticelenme memnun etti. 😊”

Ekranıma birden hios launcher13 diye bir şey gelip oturdu. Kapanmıyor, sayfalar açılmıyor, kabul etmek zorunda mıyım? Telefonu alalı bir sene olmadı ama resmen ömrümü yedi bu telefon. 😢
Bu hios nedir? Niye kabul edeyim? Neredeyse aldığım nefesi bile kaydedecek. Gizlilik politikasını okuyun deniyor ama İngilizce. Lütfen bu durumdan kurtarın beni yoksa telefona yazık olacak

28 Mart 2024 17:20 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

28 Mart 2024 17:28
Kadriye
Kadriye
28 Mart 2024 17:36

28 Mart 2024 17:37

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Esma sonuçtan çok memnun

Tecno Mobile Hios 13 Nedir

14 Mart 2024 12:16
"Hemen iletişime geçip sorunu giderdiğiniz için çok teşekkürler. İyi ki tekno. Gerçekten müşteri ile iletişiminiz mükemmel"
Tecno Mobile Hios 13 Nedir
Celalettin sonuçtan çok memnun

Celalettin
25 Nisan 2024 12:48
"Çağrı merkezi sorunu çözdü. Teşekkürler."
Busra sonuçtan çok memnun

15 Mayıs 2024 00:26
"Çok teşekkür ederim hemen dönüş sağlandı 🙏"
Şeyma sonuçtan çok memnun

08 Nisan 2024 13:22
"Kısa sürede dönüş yapıldı. İlgi için teşekkürler."