Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Tecno Camon 20 Pro - Rastgele Ses Kesilmesi

02 Mart 2024 11:17

Tecno Camon 20 Pro telefonuna sahibim, 19.02.2024 tarihinde satın aldım. Yaşadığım soruna gelecek olursak müzik dinlerken, video izlerken vesaire rastgele olarak 1 saniyelik ses kesilmeleri yaşıyorum. Bu bazen 5 dakikada 1 oluyor, bazen 20 dakikada 1. Sonuçta müzik dinlerken vesaire müzik zevkini kaçırıyor. Normalde ürünü değişim için yollayacaktım da belki bilmediğim yazılımsal bir ses sorunu vardır güncelleme ile düzelecektir diye önce Şikayetvar'a yazayım dedim. Şimdi internet bağlantınızı kontrol edin diyeceğinizi bildiğim için müzikleri indirip de test ettim sonuç aynı. Bu konuda reddit olsun quora tarzı yabancı platformlardan da araştırdım bir sonuç bulamadım. İlla ki kanıt isterseniz bir ara müzik dinlerken ses kaydı alırım ve sesin kesildiği yerleri sizlere dinletirim o konuda sıkıntı yok. Bu durumdan şikayetçiyim, direkt bir hoparlör sorunuysa hoparlör arızalı ise telefonu değişim için yollayacağım tamire gitsin istemiyorum yardımınız için şimdiden teşekkürler.

02 Mart 2024 11:36 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

04 Mart 2024 14:04
05 Mart 2024 12:33

Merhabalar istediğiniz video kaydını Youtube.com'a yükledim siz de olayı görebilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=kTjqHTzMdVk 14:17-14:21 arası dikkatlice dinleyin.

12 Mart 2024 09:31
25 Mart 2024 15:07

Sonucu merak edenler için süreç hala devam ediyor telefon ses loglarımı onlara gönderdim inceliyorlar sonuç açıklansın mesajı güncellerim.

15 Haziran 2024 15:12

Firma bunun yazılımsal kaynaklı olduğunu belirtti ve ne zaman çözüleceği ile ilgili net bir bilgi vermedi. 1 ay sonra THH'ye başvurdum ve para iademi aldım. Bu durumdan muzdarip olduysanız ve firma hala sorunu çözmediyse sizde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabilirsiniz.

Yorumlar (7)

Şikayeti Çözüldü

Aynı telefonu yeni aldım. Sizinle birebir aynı sorunu yaşıyorum. Şikayetvar'a yazdım.

Biraz geç oldu fakat yaklaşık 1.5 hafta önce para iademi aldım THH aracılığı ile :)

Şikayeti Çözüldü

İki şikayette bulunmuştum, biri çözüldü, ses kesilmeleri için cihazın servise gidip yeniden kurulum yapılması gerekiyormuş, dahili hoparlörü kullanmadığım için göndermeyeceğim. Süreç boyunca arayıp ilgilendikleri için çözüldü deyip konuyu kapattım. Sizde bir gelişme var mı?

Sorunu çözüldü olarak güncellemişsin ne yaptılar da çözüldü acaba?

Ben Bluetooth ve kablolu kulaklığı test etmedim. Belki senin dediğin gibi onlarda sorun yaşamayacağım.

Şikayeti Çözüldü

Bende sadece dahili hoparlör açıkken ses kesilmeleri oluyor. Kablolu kulaklıkla ya da bluetoothla dinlerken olmuyor. Sizde nasıl?

Durumlara göre haberleşelim o zaman buradan :)

Ender sonuçtan çok memnun

06 Mayıs 2024 10:27