Tecno Camon 19 Pro Android 14 Güncelleme Sorunu!

15 Eylül 2024 22:162.051
Tarık'ın Teşekkür Mesajı
Hızlı dönüş için teşekkürler. Tecno'dan Camon 19 serisi için Android 14 güncellemesi vermesini bekliyoruz. Böylelikle telefonlar uzun süre güncel ve güvenli bir şekilde kullanılmaya devam edecektir. Kolaylıklar ve iyi çalışmalar diliyorum.

Merhabalar,

Telefonum tecno camon19 Pro Android 13 te kaldı. Android 15 çıkmasına rağmen neden Android 14 güncellemesi gelmedi? Camon 19 serisi güncelleme alacaklar listesindedir. Bu konu ile ilgili acil desteğinizi bekliyorum.

Teşekkür ederim.

İyi çalışmalar

16 Eylül 2024 09:11 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

16 Eylül 2024 10:28

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar yetkililerimiz tarafından incelenmiş olup sonucu tarafınıza iletilmiştir. Sizlere daha iyi bir hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. TECNO markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri ve taleplerinizi iletebilir, web sitemizdeki topluluk sekmesi üzerinden topluluk destek merkezimize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

16 Eylül 2024 10:40

19 Eylül 2024 13:14

Değerli Kullanıcımız, Görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız ve markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Güncelleme Bekleyen Tecno Camon 19 Pro Kullanıcısı

Emre
6 Ekim 2024 22:281.963

Merhabalar, Telefonum tecno camon19 Pro Android 13 te kaldı. Android 15 çıkmasına rağmen neden Android 14 güncellemesi...

Tecno Camon 19 Pro Android 14 Sorunu

Ferdi
1 Ağustos 2024 15:381.392

"Bilgilendirme gayet yeterliydi teşekkürler"

Tecno Camon 19 Pro

Nail
19 Ekim 2023 20:393.389

"Arayıp bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim"

Tecno Camon 19 Pro

Tecno Mobile Android 14 Güncellemesi

Özgül
8 Mayıs 2024 19:591.384

"Telefonumdan zaten çok memnundum. Müşteri temsilcimin de çok kısa bir sürede iletişime geçmesi ve ilgili olmasına daha da çok memnun kaldım. Teşekkürler Camon ailesi"

Tecno Mobile Android 14 Güncellemesi

Android 15 Güncellemesi Gecikmesi Ve Bilgilendirme Eksikliği

Görkem
30 Ağustos 2025 13:082.869

Tecno Camon 20 Pro 5G model telefonumda yaklaşık 1 senedir Android 15 güncellemesini bekliyorum. Şu anda cihazımda Andro...

Tümünü Gör
Tecno Telefon Kapanıp Açılmıyor!

Tecno Telefon KapanıpAçılmıyor!

Melek
Tecno Camon V Fold 2 Ekran Hatası!

Tecno Camon V Fold 2Ekran Hatası!

Fedakar
Tecno Slim 5G - Sıfır Üründe Dokunmatik Sorunu - Pişmanlık!

Tecno Slim 5G - SıfırÜründe Dokunmatik Sorunu - Pişmanlık!

Onur
Tecno Spark 40 Pro Pişmanlık

Tecno Spark 40 ProPişmanlık

Ufuk
Tecno Spark Kamera Sorunu, Bulanık Gösteriyor!

Tecno Spark KameraSorunu, Bulanık Gösteriyor!

Tecno Pova Neo2 Güncelleme Gelmiyor

Tecno Pova Neo2Güncelleme Gelmiyor