Kemal sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 17:09

Techwood 65TEC9700U 4K Smart modelini 8 Aralık 2024 Pazar günü Haramidere Outlet'ten aldım. Teslim için 9 Aralık 2024 Pazartesi günü, fotoğraflardan da belli olduğu gibi, televizyon komşuya hasarlı olarak teslim edilmiş. Acilen ürünü yenisiyle değiştirmenizi istiyorum.

12 Aralık 2024 20:59

9 Aralık 2024 Pazar günü İstanbul - Haramidere vs - Outlet'ten 65TEC9700 Techwood TV aldım. Aracımın olduğunu, mağazadan ürünü teslim almak istediğimi söyledim. Yarın evinize bırakalım, kurulumunu yapar, garantisini başlatırız dedi. 10 Aralık 2024 Pazartesi günü Televizyon, ekte göreceğiniz fotoğraflardaki gibi hasarlı olarak komşuya bırakıldı. Ne kağıt imzalandı ne kurulum yapıldı. Ben TV'nin yenisiyle değiştirilmesini istedim. Servis gelecek hasar tespiti yapacak dendi. Hasarlı ürün bırakan servis, hasar tespiti yapamaz. Aradan kaç gün geçti sorunumla ilgili arayan soran yok.

1734026334620.whatsapp-image-2024-12-09-at-222213.jpg
12 Aralık 2024 20:17

hasarli-teslimat-techwood-tv-degisim-talebi-3.jpg

Burak
25 Kasım 2023 19:10
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

Turgay

Fırat
22 Kasım 2024 20:11
Eksik Parça Ve Çizik TV Sorunu
Eksik Parça Ve Çizik TV Sorunu
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
18 Kasım 2024 21:43