Caner sonuçtan hiç memnun değil

Tech Research Studies Mağdur Olduk!

27 Aralık 2024 15:39

Tech Research Studies firması 'akıllı telefon kullanıcı deneyimi ' üzerine kardeşler ile yaptığı araştırmaya katılmak üzerine iletişime geçildi. Katılımcılar 1 saat süren bir çalışma sonunda 2400 TL yemek çeki alacağı belirtildi. Güvenilir bir firma olup olmadığına dair birkaç resmi belge istedim (Resmi Kurum adı, ticari sicil belgesi, firmanın sahibinin adı soyadı vs). Ancak anlamsız bir sebeple olumsuz yanıt aldım. Bugüne (27 Aralık 2024) saat 11.30'da randevu oluşturduk, yağmurlu hava koşulları 1 hafta önceden belli olmasına rağmen 2 saat kala yağmurlu hava bahane edilerek randevuyu iptal ettiler. Halbuki hava yağmurlu bile değil.

Bunun için kardeşim ile iş yerlerinden izin almıştık. Yevmiyemizden kesilecek. Ancak bu mağduriyet umurlarında olmadı. Yani hem mağdur edildik hem de muhatabımız yok. Sadece bir web sitesi ve kiminle görüştüğümüze dair bilgisinden haberdar olmadığımız bir WP numarası. Mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyorum.

Merve
Merve

Bizim de yarın var lakin şuan gidip gitmeme konusunda kararsız kaldık gitsek de para yatar mı meçhul

Dilber
Dilber

Daha sonra kapılıp paranızı aldınız mı

Caner

Hiçbir şekilde katılmadım. Zaten şirket yönetimi de umursamadı ve zararımızı karşılamadı. Uzak durmanızı tavsiye ederim!

Caner

Güven verecek bir şey yapmadıkları ve mağduriyetimizi gidermedikleri için katılmadık. Yeniden katılmak için de şirketten herhangi bir iletişim olmadı. Bu yüzden uzak durmayı tercih ediyoruz.

Tech Research Studies Ödeme Sorunu!

07 Kasım 2024 21:12

20 Ekim 2024 16:43