İdil sonuçtan hiç memnun değil

Özel Tavmergen Ivf Clinic İnfertilite ve Tüp Bebek Merkezi Tavmergen Tüp Bebek Merkezi Hastaları Asla Doğru Bilgilendirmiyorlar

24 Ekim 2023 11:37

Özel tavmergen tüp bebek merkezinde eşim micro tese ameliyatı oldu. Ameliyatı profesör dr. B**** A**** yaptı. Ameliyattan önce görüşme yaptık ultrason bile yapmadı öyle baktı. Kendisi eşimin genetik testini inceledi ve bize %50 sperm bulunabileceğini söyledi. Bu oranın çok güzel bir oran olduğunu söyledi Bizde çok umutlandık heves ettik. Kendisi biz %10 sperm buluruz dediğimiz kişilerden bile sperm bulduk dedi. Ameliyattan sonra bizi oradaki kadın hastalıkları doktoru B***** hoca aradı sperm bulunamadı dedi. Bizi Ameliyatı yapan Üroloji doktorunun araması gerekirken, B***** hoca aradı. 1 yıl sonra tekrar gelin dendi. Nasıl bir yol izlememiz gerekiyor bilgi verilmedi Bir daha gelir miyim asla gelmem. B***** hocadan çok memnun kalmıştım ama B**** A**** tam bir hayal kırıklığı, tamamen insanların duygularıyla oynuyorlar tam bir ticarethane... Tek derdim doğru bilgilendirmemeleri ve tamamen para odaklı olmaları. Gerekli her yere de şikayette bulunacağım.

Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

T******** Tüp Bebek Merkezi'nde Eksik Tedavi Ve Hayal Kırıklığı

21 Ocak 2025 13:34
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Özel Tavmergen Ivf Clinic İnfertilite Ve Tüp Bebek Merkezi Memnuniyetsizliği

16 Şubat 2024 12:17

Gürgan Clinic Tüp Bebek Tedavisinde Hayal Kırıklığı Ve İlgisizlik

26 Ekim 2024 01:17
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Eurofertil Tüp Bebek - Altunizade Üsküdar İstanbul. - Başarısız

21 Mart 2024 11:43
Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

Tüp Bebek Tedavisinde İlgisizlik Ve Yanlış Bilgilendirme

24 Ocak 2025 21:35