Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Tatar Gold Bilekliğimi Parçaladı

25 Kasım 2024 12:33

Tatar Gold ümit & emre kuyumculuk... Adana Çarşı melek girmez sokağında bulunan kuyumcuya bilekliğimi bozduracağımı fiyat vermesini söyledim fiyat verdi fiyat az geldi bende az verdiniz dedim vazgeçtim. Diğer adam geldi benim bilekliğimi eline aldı, içinde ray var bunun dedi. Eline penseyle bilekliği tam parçalamaya çalışırken ben almayacaksanız yapmayın ellemeyin dedim.

Bu kişi devam etti ve bilekliği param parça yaptı rayı çıkardı, fiyat verdi az söylediniz siz bize satarken de rayla satıyorsunuz para alıyorsunuz dedim bize yapıyorsunuz o zaman sizde dedim. Tekrar yapın bilekliğimi lütfen dedim yapamadı. Bende ben sizi uyardım ellemeyin yapmayın dedim siz devam ettiniz nasıl bozduysanız öyle yapın dedim.

Bana bilmiş bilmiş pardon? Dedi gömleğin bağrı göbeğine kadar neredeyse açık beyefendi saygı desen yok. Yüksek sesle bende nasıl parçalayıp bıraktıysan yap dedim. Hoşuna gitmedi üstüne beni azarladı. Pes size ya dedi bağırdı, size pes asıl uyardığım halde devam ettiniz bilekliği parçaladınız elime verdiniz ben bunu geri nasıl takacağım dedim. Beni suçladı. Böyle esnaflık olmaz...!

24 Kasım 2024 00:59

Tatar Gold ümit ile emre kuyumculuk... Kuyumcuya bilekliğimi bozduracağımı fiyat vermesini söyledim fiyat verdi fiyat az geldi bende az verdiniz dedim vazgeçtim diğer adam geldi benim bilekliğimi eline aldı içinde ray var bunun dedi eline penseyle bilekliği tam parçalamaya çalışırken ben almayacaksanız yapmayın ellemeyin dedim bu kişi devam etti ve bilekliği param parça yaptı rayı çıkardı fiyat verdi az söylediniz siz bize satarken de rayla satıyorsunuz para alıyorsunuz dedim bize yapıyorsunuz o zaman sizde dedim

tekrar yapın bilekliğimi lütfen dedim yapamadı bende ben sizi uyardım istediğim fiyatı vermezseniz ellemeyin yapmayın dedim siz bakacağım sadece dediniz paramparça yaptınız şov yaptınız devam ettiniz benim iznim olmadan parçaladınız takılmaz hale geldi bileklik nasıl bozduysanız öyle yapın dedim bana bilmiş bilmiş yüksek sesle pardon? Dedi gömleğin bağrı sonuna kadar göbeğine kadar neredeyse açık beyefendi saygı desen yok yüksek sesle bende nasıl parçalayıp bıraktıysan yap dedim hoşuna gitmedi üstüne beni azarladı pes size ya dedi bağırdı size pes asıl uyardığım halde devam ettiniz bilekliği parçaladınız elime verdiniz ben bunu geri nasıl takacağım dedim zaten satacaktın dedi bende istediğim parayı vermezlerse bozdurmam dedim suçlu olduğu halde beni suçladı

Hakkımı zerre helal etmiyorum...

Yeşim Kuyumculuk Tamire Verdiğim Bileklikleri Mahvetti

10 Şubat 2025 12:48