Doğanay sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2023 08:58

1,5 hafta önce Tat marka kırmızı futbol mercimeği A101 marketlerinden aldım. Fakat paketini açmamış, yeni açıp çorba yapacaktık. Bugün mercimek çorbası yaparken çorbanın yüzeyine 2 adet siyah bir cisim fark ettim. Fark ettikten sonra kaşık yardımıyla aldığım cisimleri incelediğimde siyah küçük uçabilen sinekler olduğunun kanaatine vardım. Sonrasında paketi döktüğüm saklama kabını açıp kalan mercimekleri incelediğimde sonuç tamamen hayal kırıklığı oldu. Koskoca firmanın ürünlerinden bir pakette 3 adet siyah sinekler çıktı. Böyle bir saçmalık olamaz. Bu markanın ürünleri bundan sonra evime sokmam. Görselleri de ekliyorum

02 Ekim 2023 20:58

Tat Gıda benden bir belge istiyor. Sanırım ürünün paketi yeterli gelmemiş. Hiçbirimizin işi gücü yok başka mercimek paketinden çıkan böceği Tat Gıda olarak göstereceğiz. Kusura bakmayın ben özür diliyorum 1,5 hafta önce aldığım paketi açılmamış mercimeği size güvenerek herhangi bir fiş saklamadığım için. Utanmadan bir de fiş istiyorsunuz!

06 Ekim 2023 17:32 (Şikayetten 4 gün sonra)

Müşterimiz ile görüşülerek iletişime geçilerek şikayeti ile ilgili aksiyon alınmıştır.

02 Kasım 2023 07:23

Şikayet ile ilgili herhangi bir aksiyon alınmamıştır. Sadece aranıp özür dilenip geçilmiştir. Firmanın ürünlerini alınmaması gerektiğini daha iyi anlamış olduk

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2024 19:47
Kırmızı Mercimek Paketlerinde Beklenmedik Yabancı Maddeler

Tat Marka Yeşil Mercimekte Böcek Şoku!

10 Ocak 2025 20:18
Tat Marka Yeşil Mercimekte Böcek Şoku!

19 Şubat 2024 18:02
Muhammet sonuçtan çok memnun

Muhammet
23 Eylül 2024 18:21
"Arayıp bazı bilgiler istediler inceleme yaptılar daha önce aynı üretimden şikayet var mı gibisinden yokmuş büyük ihtimalle mağaza saklama koşulları nedeniyle kurtlanma olduğunu söylediler adresimi isteyip yeni ürün gönderecekler. Çözüme kavuştuk. Teşekkürler..."
Yayla Bakliyat Yayla Sarı Mercimek Kurtçuk Sorunu

14 Temmuz 2024 22:05