Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Ve Orman Müdürlüğünde Kullanılan İran Aşısı Yan Etkileri

İlkay
21 Mart 2024 22:0226.913

Mersin Akdeniz İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde 21/03/2024 tarihinde çip uygulaması ve kuduz aşısı işlemi yaptırdım. Oradaki ilgilenen hekim, aşı hakkında bilgi vermeden İran'dan getirilen ve güvenliği konusunda net olmayan bir ilaç uyguladı. İlacın olası yan etkileri ve beklenen reaksiyonlar hakkında hiçbir bilgi verilmedi. Bilinen ve kaliteli aşılar varken, neden bu aşıların tercih edildiğini ve Türkiye Cumhuriyeti resmi kurumlarında kullanılmasının gerekçesini öğrenmek istiyorum. Aşı sonrasında köpeğimde deri döküntüleri, kabarmalar ve kaşıntılar meydana geldi. Bu durumun, uygulanan belirsiz aşıdan kaynaklandığını düşünüyorum ve herhangi bir olumsuz durumda, Akdeniz İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ndeki yetkililerin sorumlu olduğunu belirtmek istiyorum. Aşı hakkında detaylı prospektüs ve bilgilendirme talep ediyorum.

3 Destek

Tümünü Gör
Her Gün Hayvanlarım Ölüyor Sebebi İse Çiçek Hastalığı, Çözüm Yok!

Her Gün HayvanlarımÖlüyor Sebebi İse Çiçek Hastalığı, Çözüm Yok!

Besra
Tarım Ve Orman Bakanlığı İlçe Tarımda Kuduz Aşısı Kabusu

Tarım Ve OrmanBakanlığı İlçe Tarımda Kuduz Aşısı Kabusu

Eliza
Tarım Ve Orman Bakanlığı Acil Çözüm Bulun!

Tarım Ve OrmanBakanlığı Acil Çözüm Bulun!

Yaren
Tarım Cebimde Uygulamasından Av Rezervasyonu İçin Giriş Yapamıyorum!

Tarım CebimdeUygulamasından Av Rezervasyonu İçin Giriş Yapamıyorum!

Ferdi
Tarım Ve Orman Bakanlığı Haksızlığı!

Tarım Ve OrmanBakanlığı Haksızlığı!

Mehmetnuri
Tarım Ve Orman Bakanlığı Ormanın Düzenini Bozmak!

Tarım Ve OrmanBakanlığı Ormanın Düzenini Bozmak!

İsmail

Öne ÇıkanKonular