Tarım Bakanlığı Staj Ücretlerini Vermiyor

19 Ağustos 2023 20:44

İstanbul tarım müdürlüğü staj parasının kasım ayında yatıracaklarını söylüyor. Neden temmuz ayında staj yapıp 3 ay sonra ücretler yatırılıyor? Öğrenciyiz, 1.5 ay çalışmadık, ihtiyacımız var. Neden mağdur ediliyoruz? Ulusal staj programıyla katıldık, asgari ücretimizin verilmesini talep ediyorum.

Yorumlar (7)

Muhammed

Evet aynı şekilde bende başka illerden alındığı duydum son görüşmede bana Aralık ayı içerisinde yatırılacağı söylendi sizin tarafınıza da böyle bir bilgi verildi mi?

Evet yapıldı fakat asgari ücretin 3/1 kadar bir ödeme yapıldı

Sevcan
Sevcan

Merhaba, bu ay içerisinde size ödeme yapıldı mı? Bana da aynı şekilde Aralık ayı dendi ama tarafıma herhangi bir ödeme yapılmadı.

Muhammed

Merhaba bende aynı şekilde Bitlis il tarım müdürlüğünde staj yaptım size maaş yattığı zaman bilgi verme şansınız var mı çünkü banada herhangi bir il müdürlüğünde ücret ödendiyse bunu bize bildirdiğiniz takdirde bizde ödeme yapacağız denildi Bilgi verebilmeniz adına mail adresim [email protected]

Fatma

Maalesef bende hala alamadım ama bir çok ilden alanlar var gördüğüm kadarıyla

Zeren
Zeren

Merhaba hala yatırılmadı mı? Yatırıldıysa ne kadar ve ne zaman yatırıldı?

Fatma

Merhaba, maalesef hala yatırılmadı, yatırılacak diyorlar ama kaç ay oldu bir şey yok

Tarım Ve Orman Bakanlığı Kedimde Raksharab Aşısının Şiddetli Yan Etkileri Ve Acil İnceleme Talebi

01 Nisan 10:26
tarim-ve-orman-bakanligi-kedimde-raksharab-asisinin-siddetli-yan-etkileri-ve-acil-inceleme-talebi-2.jpg

Kedim Aşı Sonrası Ölüm: Raksharab Aşısı Hemen Geri Çekilmeli

24 Aralık 2025 09:55