M1 Konya Tamirane Şikayet

09 Ağustos 2023 23:26

Konya M1 alışveriş merkezindeki ""TAMİRANE""adlı cep telefonu tamir işleri yapan mağazaya telefonumu 3 hafta önce ekran değişimi için verdim. 1400 TL ödedim. 6 ay garantisi olduğunu söylediler. Bu hafta ise ekranı iyi yapıştıramadık ları için için ekran yerinden çıktı hafifçe yerine koymak için bastırdığımda ekran çatladı hemen götürdüm ekranın çatlamasının garanti dışı olduğunu söylediler tekrar 500 TL istediler. Ekranı yerine koymaya çalışmak benim hatam olsa bile ekranı yerine iyi yapıştıra Mamak onların işçiliğinin nasıl olduğunu gösterir eğer öncesinde iyi bir iş yapsalardı ben de yapamadıkları çıkan ekranı yerine koymaya çalışmazdım ekran çatlamazdı. Tekrar 500 TL veremeyeceğimi söyledim en azından çatlak şekilde kullanayım iyice yapıştırın diye rica ettim. Bir gün sonra çatlak olan telefonumu kırık olarak teslim ettiler kendilerine söyledim ben size telefonu bu şekilde teslim etmedim diye ve hiçbir şekilde telafi etmek için adım atmadılar. Yaşattıkları zararın ve mağduriyetin giderilmesini istiyorum.

14 Ağustos 2023 21:56

Ödeme belgesi

Pinar sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 15:58

02 Eylül 2023 19:25