Nur sonuçtan hiç memnun değil

Talktooyou Cayma Hakkı

06 Temmuz 2023 17:19

Talktooyou online yabancı dil dersleri için ben de sözleşme imzaladım. Benim de dalgınlığıma geldi. Kadıköy sahilinde otururken bir anda yanımıza bir hanımefendi geldi. Cayma kağıdına kadar imzaladım ve kontrol ettim ama 14 gün içinde aramayı yapmadım.

Bir süre sonra şikayetlere baktığımda mevzuyu anladım. Bugün beni ödemenin gecikmesi sebebiyle aradılar ama ben girmediğim dersin nasıl ödemesini yapayım? Kargo sorunlarını, cayma hakkını kullan kişiler olduğu halde yine de sorun çıkardıklarını söylediğimde bana "onlar cayma için bildirmediler" gibisinden bir şeyler saçmaladılar.

Ben de bu yüzden şikayette bulunacağım. Girmediğim dersin parasını ödemek istemiyorum. Ayrıca bilgilendirmeyi tamamen yapmıyorlar. Bugün bana telefonda açıklasa ne? Eksik bilgiyle hepimizi mağdur ediyorlar.

Gelip bana sözleşme diyorlar ama sokak, sahil demeden ciddi bir mevzuyla milleti oltaya getiriyorlar ve bunu nasıl hak görebiliyorlar ya? Aklım almıyor. Öğrenci için sözde her şey, tek dertleri para ya. Çıkacak bir gün onlardan elbet.

profile profile profile
Nur
Nur
14 Nisan 2024 10:21

Yorumları görmedim sonuç alamadığımdan. Hala aranıyorum, son telefonu açtığım zaman davalık edeceklerini söylediler. Ben de edin dedim, şu an ortada bir şey yok.

Dilara
Dilara

Bana Instagram'dan ulaşır misin diilaraduysak

Ayca
Ayca

Merhaba iletişime geçebilir miyiz

Buse
Buse

Merhabalar, nasıl sonuçlandı acaba? Aynı sorunu yaşamaktayım.

Önder
Önder

Bende aynı durumdayım ınstadan ulaşırmısınız onderrtrn

25 Temmuz 2023 12:43
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Talk Too You Eğitim Sitesi Mağduriyeti Ve Çözüm Önerileri

08 Şubat 2024 22:04
Karakaya sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Satış Taktikleri Ve İptal Sorunu

16 Aralık 2024 21:32