Taksiciler Odası YHT Ankara Gar Taksi Durağı Yol Beğenmeme? Saldırmaya Çalışma?

26 Şubat 2024 18:13

26 Şubat'ta YHT garından saat 17:15'te aracına bindim. Gardan Mamak Ege Mahallesi NATO yoluna gitmek istediğimi söyledim. Sürücü Samsun yolundan gitmek istediğini belirtti. Ancak ben Cebeci tarafından gitmek istediğimi ifade ettim. Kendisi 50 metre gitmeden Samsun yolundan gitmek istemediğimi belirtmeme rağmen 'Nereden gideceğiz? Yol mu var? Zorla mı gideceğiz?' gibi sözlerle Samsun yoluna gitmeye zorlamıştır. İnmek istediğimde 300 metre bile ilerlemeden beni yola sokmuştur. İndi bindi ücretini talep etmiştir. Durumu durağa bildirip sıradan benim yüzümden çıktığımızı ve anlaşamazsak ücreti ödeyeceğimi belirttim. Eğer durağı aramayacaksak ödeme yapmak istemediğimi söyledim. Bunun üzerine el frenini çekerek agresif tavırlar sergilemiştir. Kendimi savunurken trafik polisi sayesinde olay yerinden ayrılmıştık. Polis varken 'Böyle bir şey olmadı' diyerek yalan söylemiş ve gülmeye başlamıştır. Sürücünün taksi şoförü olduğuna inanmıyorum. Ayrıca, aracı çekerken istemsizce sürücünün fotoğrafını çektim. Eğer bu durum kanıt olarak kullanılacaksa ve herhangi bir kanun ihlali yoksa fotoğrafı paylaşabilirim. Aksi takdirde fotoğrafı sileceğim.

Ticari
Ticari

İstersen ekip aracındaki ve aracımdaki kameralardan her şeyi ögrenebiliriz. Aksi takdirse gerçeği yansıtmayacak şekilde suç atmanızdan dolayı mahkemede gorusebiliriz. Elimdeki 8 günlük darp raporuyla birlikte.

30 Ocak 2024 08:48

Taksi Yolculuğunda Güvensizlik Ve Şoförün Tehditkar Tavrı