Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2024 13:50

4-7 Temmuz Prontotour Budva turu dönüşü 7 Temmuz Pazar günü TW1948 numaralı saat 18.20’de olan uçuşumuz için Podgorica Havaalanı'na 15.30’da giriş yaptık. Uçuşumuz öncelikle 19.20’ye, daha sonra ise 21.20’ye ertelendi. Erteleme için yetkililerden herhangi bir açıklama olmadı. Yolcular kendi arasında bilgi akışı sağlamak zorunda kaldı. Bu süre boyunca herhangi bir açıklama yapılmamakla birlikte ikram vs. yolcularla ilgilenilmedi. Hatta maalesef havalimanında yeterli bank olmadığı için yerlerde oturmak zorunda kaldık. Uçağımız 21.40'ta uçuşa geçti. Mağdur olan yolculara bir açıklama, bir özür bile çok görüldü. Bu rötara rağmen uçuşta yolculara ikram yapılmadı, servis yine ücretliydi. Tabii bu mağduriyet üzerine bir bardak su ikram ettiler, eksik olmasın. Bu olumsuz tecrübe sonrası ise Podgorica Havalimanı'nda sağlam teslim ettiğim bavulumu İstanbul Havalimanı'nda kırılmış olarak teslim aldım. Uçuşumuz çok geç kaldığı ve şehir değiştirmek için aracımızın saatine yetişmemiz gerektiği için havalimanında durumu bildiremedim. Hayal kırıklığı ile sonuçlanan, çok kötü bir tecrübe oldu bizlere.

Tuğçe
08 Kasım 2024 13:22

Kırılan bavulum için yeni bir bavul gönderdiler. Bu yaklaşımları için teşekkür ediyorum. Uçuş sürecinde yaşanan durumlar için de çözüm üretmelerini temenni ediyorum.

01 Eylül 2024 12:51

Tailwind Airlines Tailwind Hava Yolları Pişmanlık!

20 Temmuz 2024 21:31

Gülşah