Umid sonuçtan hiç memnun değil

Tailwind Airlines Sebepsiz Yere Uçak Biletim İptal Edildi

22 Eylül 2023 22:30

Bilet no: 3659031734332 rezervasyon no (PNR) : cyk87e
uçuş kodu: tı254 kalkış: 20 Eylül 2023 çarşamba moskova, vnukovo vno
varış: 20 Eylül 2023 çarşamba – İstanbul Havalimanı
yukarıda bilgileri bulunan saiklerle 03 eylül 2023 tarihinde tailwind airlines havayolundan aldığım uçak biletim 19 Eylül 2023 tarihinde Enuygun firması tarafından aranarak 'Türkmen vatandaşı' gösterilmem sebebiyle uçak biletim son 20 saat kala tailwind airlines tarafından iptal edilmiştir. Uçak biletimi satın aldığımda tailwind airlines bir charter uçuşu olup da pasaport bilgilerimi ve uyruğumu seçmeme rağmen yabancı uyruklu vatandaşlara bilet satışı gerçekleşmeme gibi bir uyarı ile veya yazı ile karşılaşmadım ve biletimi sorunsuz bir şekilde satışı sizin tailwind airlines tarafından banka hesabımdan tam ücret alınarak bilet satışı gerçekleşti.

Bununla kalmayıp tailwind airlines tarafından biletim iptal ediliyor ve üstüne ben iptal etmişim gibi ödediğim miktardan kesinti gerçekleşiyor. İlgili yönetmelik gereği, tazminat verme durumlarının maddi unsurları oluştuğundan; otel giderleri, ulaşım ve tekrar eden bilet gideri ve tazminat ve yaşadığım mağduriyetten dolayı tazmin edilmesini talep ediyorum. İşbu sebeple oluşan mağduriyetten kaynaklı durumda sair tüm yasal haklarım saklıdır.

10 Ekim 2023 12:35
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 15:21
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Iraqi Airways Uçuşum İptal Edildi

14 Ağustos 2025 09:50

Satın Aldığım Uçak Bileti Var Olmayan Bir Bilet Çıktı Mağduriyetim Giderilmiyor

15 Ağustos 2025 10:33
satin-aldigim-ucak-bileti-var-olmayan-bir-bilet-cikti-magduriyetim-giderilmiyor-1.jpg
Burçin sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2023 10:28