Seda sonuçtan çok memnun

Taç Pamuk Aile Bornoz Seti Çekme Problemi Ve Uyumsuz Beden Tanımı

30 Haziran 2024 23:02
Seda'nın Teşekkür Mesajı
“Markanın ürün ve hizmet kalitesinden yıllardan beri çok memnunum. Bildirmiş olduğum ürün deneyimim karşısında almış olduğu hızlı aksiyon için çok teşekkür ediyorum. Güvenle alışveriş yapabileceğim ve değerleri olan profesyonel bir firma. Teşekkür ediyorum.”

Merhaba, Ankara Mamak Anatolium şubesinden 14 Nisan'da satın almış olduğumuz Taç Pamuk Aile Seti bornoz takımı ilk yıkama sonrasında çekme yaptı ve normalde olması gereken L bedende neredeyse S/M bedene uygun hale geldi. Hiçbir şekilde kullanımı rahat olmayıp eşimin her seferinde 'Kolumu zor geçiriyorum, bu nasıl L beden?' diye şikayetine maruz kalıyorum. Ürünün incelenmesi için tüm parçalarını orijinal kutusu içerisinde teslim edebilirim. Bu konuda firmanızdan dönüş yapılmasını bekliyorum. Ürünün faturası eklidir. Yardımcı olursanız sevinirim.

01 Temmuz 2024 08:17 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba, Çözüm Merkezimiz bildiriminizi teşekküre dönüştürmek için çözüm alternatiflerini oluşturuyor, sizinle en hızlı şekilde irtibata geçeceğiz. En içten sevgi ve saygılarımızla

01 Ağustos 2024 11:28

Özlem
21 Şubat 2025 01:55
Yanlış Bilgilendirme İle Satılan Standart Bornoz Takımı

Okan
30 Temmuz 2023 02:32
Taç Marka Bornoz Takımı İlk Yıkamada Renk Ve Doku Değişimi Oldu
Taç Marka Bornoz Takımı İlk Yıkamada Renk Ve Doku Değişimi Oldu
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Ve Yanlış Ürün Gönderimi: Pamuk Bornoz Yerine Polyester Ve Eksik Teslimat

16 Eylül 2025 16:27
eksik-ve-yanlis-urun-gonderimi-pamuk-bornoz-yerine-polyester-ve-eksik-teslimat-1.jpg

21 Temmuz 2023 14:16

Terletmeyen Diye Satılan Alez Uykumu Böldü, İade Talebim Reddedildi