İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Symbol Avm Kocaeli Engelli Park Yerine Ceza Şoku

09 Kasım 2024 21:29

Bugün Symbol AVM İzmit alışveriş merkezine gittik. Aracımızı engelli park yerine park ettik. Nedeni bebek arabası vardı ve asansörlü kapıya yakın olmak içindi. Ve Symbol AVM otoparkında aracıma 'yanlış park yeri' diye ceza yazdırmış, böyle bir saçmalık görmedim. Bir AVM'nin otoparkında ceza yazmak neymiş yahu, plaka anons edersin kaldırırım aracımı; ne uyarma var ne de anons. Ben bebek arabası olduğu için çekmiştim, yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum fakat bundan sonra da Symbol AVM alışveriş merkezine gitmem, bu yazdırmış oldukları cezadan dolayı. Bu kadar saçma bir durum olamaz. Sen AVM olarak insanlar alışverişe gelsin istiyorsun, reklam yapıyorsun, mağaza açtırıyorsun ardından da otoparkında ceza yazdırıyorsun hiçbir uyarı yapmadan. Çocuğumuzla (bebek arabası görünüyor kamerada) birlikte gelmişiz, bebek arabasını indirmek için oraya çekmişiz, AVM'nizde eğlendirelim demişiz, siz de ceza yazarak burnumuzdan getirdiniz. Tebrikler Symbol AVM yönetimi...

Yorumlar (7)

Sedat

Kardaşım bebek arabasını sırtında mı taşıyorsun. Araba bu sür git. AVM müdürü değilim ama böyle kolaya kaçanlara ceza yazdırdığım doğrudur 😀 İnternet vergi dairesinden ödeyebilirsiniz

Sedat

🤗 Başıma gelmez çünkü uyanık geçinmiyorum kurala uyarım yeanim.

İsmail

Müdürü değilsen sanane bak işine boolum. İnşallah başına daha beteri gelir. Amin

Sedat

Ne uyarma varmış ne anons oraya tabela koymuş bir de gelip tebligat mı düzenlesinler. Gelişmiş ülkelerde kurallara uyulur kurallar size uydurulmaz

Samet
Samet

Bende hastaneye gittim otoparkın yarısını hastane kullanıyor ve AVM müşteri girmesin diye duba ile kapatılmış. Hastane için olan kısım AVM giriş kapısına yakın diye engelli yeri yapılmış ve banada oradan ceza yazdılar.

İsmail

AVM nin müdürü sen misin? Bebek arabası var diyorum. Çok biliyorsan AVM bin kapı girişinin etrafına 10 ar adet engelli park yeri yapmasaydınız en azından 1 sırasını normal otomobillere ayırsaydınız da bebeği olan müşterilerini de düşünseydiniz. O çok gelişmiş ülkelerde bebeği olan araçlar içinde park yeri sırası var gelişmiş ülkeleri takip edeceğine birazda kendini geliştir boş konuşma...

Ali
Ali

Symbol AVM engeli yerin park ettim diye 1380 TL lik ceza yazılmış. Engelli işareti yoktu park ettiğim yerde. Otoparkta böyle yerlerde görevli bulundurup araçlar ikaz edilmeli boş yere ceza ödeyeceğiz. Ben böyle saçmalık görmedim.

Symbol Avm Kocaeli Haksız Park Cezası Şoku

08 Mart 2025 01:03
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Symbol AVM'de Haksız Engelli Park Cezası Şoku

30 Aralık 2024 22:50