Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Set Grup Dış Ticaret A. Ş Ve Sym Motor Servisinden Şikayetim Var

09 Ağustos 2024 20:44

Sym JETX125 motosikletimi 4000 km bakımı ve fabrikasyon bazı hataları tespit etmem sebebiyle Bursa Set Grup Dış Ticaret A.Ş. Uluyol'da bulunan Sym servisi olduğunu iddia eden ama bayilikle ilgili hiçbir alakası olmadığını motosikletimi bıraktığımda ve firma tarafından fahiş ve asılsız rakamlar tarafımdan alındığında anladım. Garantisi devam eden motosikletin tespit cihazım yok, İzmir fabrika göndermiyor diyerek tam 12 gün serviste bekletilmesi ayrı bir fiyasko ve yine kendi imkanlarımla fabrikaya mail atmam sonucu 2 gün içinde fabrikanın tespit cihazını bahsi geçen servise yollaması aralarındaki iletişimsizlikleri ayrı bir fiyasko. Yağ bakımı için 1400 TL, arka balata değişimi için 800 TL, ön amortisörlerde yağ eksikliği fabrikasyon hata olmasına rağmen işçilik bedeli 1000 TL, anahtarsız giriş gidon kilidi arıza garanti kapsamında ücret yok, 85-95 hızlara çıkıldığında gaz kesme problemi resetleme ile çözüldü ücret yok. Toplamda 3200 TL ödeme talep edildi. Rakama itiraz ettiğimde ve fatura talep ettiğimde +KDV 840 TL ödeme yapmam gerektiği, aksi takdirde motosikletimi alamayacağımı söylemesi üzerine ücreti havale yolu ile kendisine yaptım. Fabrikaya şikayette bulundum. Fabrikadan gelen cevapta firma ile iletişim kurduklarını, bazı parçaların değişim olması sebebiyle benden 3000 TL aldıklarını beyan ettikleri, bu tabii ki de kocaman bir yalandır ve iddialarının asılsız olduğunu dekontla paylaşım yapmam sebebiyle servisin Sym aynı fabrikaya bağlı başka bir servisle görüştüğümde şikayete konu servisin bir tek bana değil başka müşterilere de bu şekilde davrandığını, ayrıca yağ değişimi servis ücretinin 900 TL, arka balata değişiminin 500 TL, toplamda benden alınması gereken rakamın 1400 TL KDV içinde olması ve faturanın da tarafıma verilmesi gerektiğini bildirmesi üzerine şikayete konu firma benden servis adını kullanarak haksız kazanç elde etmiştir. Firma sahibiyle tekrar iletişime geçip 1800 TL paramın tarafıma iade edilmesini talep ettiğimde fabrikaya şikayet etmişsin, ettin de ne geçti eline? Biz bu şekilde çalışıyoruz. Para iadesi de yapmayacağım. İstediğin yere şikayet et cevabı aldım. Konuyu yargı yoluna ve Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıyorum. Fabrikanın bile arkasında duramadığı Sym markasını bu denli lekeleyen sözde servisin yanından dahi geçmeyin. Firmayla ilgili yetki verip haksız kazanç elde etmesine göz yuman, servisin hatasının arkasında bile duramayıp atılan maillere ve aramalara dönüş sağlamayan, müşterinin mağdur edilmesine göz yuman Sym motordan da şikayetim vardır.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Servis Sonrası Motorumda Soğutma Suyu Sızıntısı Başladı

28 Haziran 2025 13:21
Servis Sonrası Motorumda Soğutma Suyu Sızıntısı Başladı
Bensu sonuçtan hiç memnun değil

Servis Sürecinde Yaşanan Gecikme Ve Eksik Tamirat Sorunu

23 Eylül 2025 19:36
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Sym JetX125 ABS'de Sürekli Krank Arızası Ve Yüksek Masraf Şikayeti

Barış