WhatsApp'tan Yanıtsız Bırakılan Sorular Ve Zorunlu Randevu Baskısı

WhatsApp'tan Yanıtsız Bırakılan Sorular Ve Zorunlu Randevu Baskısı
02 Aralık 2024 11:39

Sym estetik Nişantaşı şubesine 2 gündür WhatsApp'dan mesaj atıyorum, soruma yanıt vermeden direk randevu oluşturmaya çalışıyorlar! Yuz bölgesine yapılacak Botox markası, son kullanma tarihine bakacağım, iğne kabul benim gözümün önünde açılsın ağar tamam derseniz randevu alacağım diye yazdım! Sorumu cevaplamadan direk cuma gününe randevu oluşturalım cevabı aldım! Son kullanma tarihini ve yapılacak dolgunu gelene göstermek zorundasınız!

Dilara
Dilara
02 Aralık 2024 11:22

Kendim tip okudum biliyorum yani! Dolgu kullanım tarihi gelen hastaya gösterilmesi gerekiyor ve iğneler göz önünde açılacak! Çok şikayet okuyunca ister istemez insan tedirgin oluyor! Botox tutmayan şikayetler okudum! Yüzüme yapılan Botox son kullanma tarihini bilmek ve enjektörü her şeyi yeni açıldığını görmek her gelenin hakkıdır! Oradaki çalışana sorum var, ağar işlem yaptıracak yer bunları göstereceğine dair cevap vermezse orada gidip yuz bölgenize işlem yaptırırmısın? İnsanları saf yerine mi koyuyorsun? Sorumu cevaplamadan direk cuma gününe randevu verecekmiş😂 Tip okudum Bende iyi bilirim ne talep edeceğimi! Takipten çıktım!

Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 14:04
British Esthetic British Estetik Kontrol Randevusu Vermiyor
Nisa sonuçtan hiç memnun değil

Botoks İşleminden Sonra Hızlı Etki Kaybı Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti

30 Eylül 2025 00:56
Buket sonuçtan hiç memnun değil

Nişantaşı British Esthetic Sulu Botoks Enjekte Ediliyor.

31 Mayıs 2024 18:15
Nişantaşı British Esthetic Sulu Botoks Enjekte Ediliyor.

British Esthetic British Estetik Nişantaşı

21 Kasım 2023 19:39