Sword Akıllı Saatin Ekran Sorunu ve Yetersiz Servis Hizmeti

Sword Akıllı Saatin Ekran Sorunu ve Yetersiz Servis Hizmeti
Elif
07 Ekim 2024 23:06

Sword marka akıllı saat aldım Vodafone yanımdadan. İki ay sonra kendiliğinden ekranı kaydı. Sonra arslanlar grup yetkili servisine gönderdim. Üç ay geçmesine rağmen bana geri dönüş yapmadı lar. Sonrasında ben aradım. Aramadıkları halde biz sizi aradık fakat ulaşamadık dediler. Ben cihazının durumu hakkında bilgi almak istedim. Bana hiç ekranla alakası olmayan yerde çizik var. Bu çizik dolayısıyla ekranınızda sorun olmuş tur dediler. Çizik ekranla alakası olmayan bir yerde olmasına rağmen, cihazı düşürmüş veya bir yere vurmuş olabilirsiniz. Bahanesiyle benden 1000 lira karşılığında ekran değiştirmelerini istediler. Ben sonrasında o sorunun o çizdikten olmayacağı nı dile getirerek söylemde bulundum. O zaman biz tekrardan cihazı yeniden inceleyip size geri dönüş yapalım dediklerinden bir ay geçmesine rağmen hiçbir dönüş yapılmadı. Üç ay geçkin süredir bekliyorum hala hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadı. Araştırdım bu saatlerde ekrandan dolayı çok fazla şikayet olduğunu öğrendim. Saatte olan teknik hatayı bana saati bir yere vurmuşsunuz diyerek hatayı ben olarak göstermeye çalışıyorlar. Yardımcı olmalarını istiyorum. Bu sebeple ne kadar şikayet sayfası varsa hepsine teker teker yazıp göndereceğim

Mert sonuçtan hiç memnun değil

Sword Vodafone Ve Arslanlar Servis İlgisizliği!

Mert

Kerim
25 Ekim 2023 21:41

Esma
24 Nisan 2024 11:42

Sword Vodafone'dan Alınan Saatte Sürekli Sorunlar!

01 Aralık 2023 21:38