Adem sonuçtan hiç memnun değil

Swandor Hotels & Resorts Topkapı Palace Otel Rezervasyonunda Yaşanan Sorunlar!

Swandor Hotels & Resorts Topkapı Palace Otel Rezervasyonunda Yaşanan Sorunlar!
15 Ağustos 2024 14:19

Agoda uygulaması ve Swandor Topkapı Palace otelin durumu bildiği halde buna göz yumması. Bizim rezervasyonumuzu adım adım 2 yetişkin 2 çocuk olarak, yaşlarını da biri 13 diğeri 15 olarak işaretlediğimiz halde, bize gönderilen yanlış rezervasyon bilgi formu elimize geçtiği andan itibaren otel ile iletişime geçtik. Otel, Agoda ile iletişime geçeceğini belirtti. Biz Agoda’ya mail attığımızda ve iletişime geçtiğimizde, bize teknik bir arıza olduğunu ve otel ile iletişime geçeceklerini söylediler. Fakat tatil günümüz gelip otele geldiğimizde ekstra bir oda daha almak zorunda bırakıldık. Ücret iadesi de yapılmıyor ve bu şekilde mağduriyet oluşturup ekstra oda satıyorlar. Bu odayı almazsanız çocuklarınız kalamaz diyorlar. Tüm adımları doğru şekilde yaptığımız halde, ödemeyi aldıktan sonra bu şekilde bir işlem yapılıyor. Mağduriyetimizin giderilmesini bekliyoruz. Konuyu Turizm Bakanlığı şikayet birimine de bildirdim, bekliyoruz. 1846 euro daha ekstra ücret ödemek zorunda kaldık.

Babil
Babil

Yok bence sen yanlışlık yapmışsın. Bazı odaların kapasitesi belli. Sen 2 yetişkin 2 çocuk da aratsan sana tüm seçenekleri site gösteriyor. Sen orada ucuz olsun diye kapasitesi düşük odayı (max 2 yetişkin yazanı) ayırtırsan tabi sıkıntı çıkar. Ona hiçbir otel de site de izin vermez. Şikayet etsen de bir şey değişmez. Suç senin.

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Swandor Topkapı Palace Otel'de Rezervasyon Sürecinde İletişim Eksikliği Ve Müşteri Mağduriyeti

10 Haziran 2025 19:04

05 Ağustos 2024 19:19