Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sütçü İmam Üniversitesi Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu

18 Ocak 2024 19:25

Bugün saat 13.00 de Sütçü İmam Üniversitesi yarı olimpik kapalı yüzme havuzunda cankurtaran bir kız ile ufak bir tartışma geçti. Tartışmanın konusu saat 13.30 da havuz temizleme aletinin havuza girme esnasında hala elektrikten kesilmeden çalışır halde havuzun içinde bulunması ve benim o cihazı toplamalarını istemiş olmam. Bu isteğimden dolayı cankurtaran kız bana agresif bir şekilde davrandı. Temizleme cihazının sadece fişi çekildi havuzda temizleme cihazı varken girdik. Yüzme alanımız çok fazla daralmıştı. Havuzun tadını alamadan cankurtaran kız süremizin bittiğini ve çıkmamız gerektiğini söyledi. Sonra birçok kişi üstümüzü giyerken ikaz etti "idareden çağırılıyorsunuz "diye. Danışma personeli beni dinlemeden yorum yapmaya beni terslemeye başladı. Senin üyeliğini iptal ederim diye tehdit etti. Cankurtaran kız ile danışma personelinden şikayetçiyim. Kendimi çok kötü hissettim. Daha önce de çevremden buna benzer şikayetler duymuştum. İnsanları güler yüzle karşılamak zorunda değiller ama rencide de edemezler. Yetkililerden gereğinin yapılmasını istiyorum.

Melike sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2025 17:55

Dokuz Eylül Üniversitesi Yüzme Kursu Sekreteri Tavrı

03 Mart 2024 16:36

18 Temmuz 2023 15:58
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Üniversitesi Olimpik Havuzu Kayıt Yenileme Sorunu

18 Ağustos 2025 12:15