Ayşe sonuçtan memnun

02 Eylül 2024 17:24

Havuz güzel soyunma ve giyinme odaları ve tuvaletler temiz, halkla ilişkiler ve danışma başarılı, havuzun lokasyonu güzel, fiyatları makul ( Ancak Ankara üniv. Mezunları kurum dışından gelen kamu memurlarına göre halen daha fazla ücret ödemektedir. Bu bir çelişkidir. Bu fiyat düzenlemesi problemi mantıksız ve halen giderilmemiştir.) gelen üyeleri kaliteli ancak bazı gençler ve üniv. Öğrenci üyelerinin bir kısmı duş almadan havuza giriyorlar. "Havuza duş almadan girmek yasaktır! " şeklinde uyarınca tepki gösterip, tartışmak istiyorlar ve agresifleşiyorlar. Stres atmaya, rahatlamaya ve mutlu olmaya gittiğimiz havuzda kuralları hatırlatınca gerginlik ve tartışmalar istemiyoruz. Üyeler üyeleri uyarmamalı havuz hocaları görevini iyi yapmadığı için bizler uyarıyoruz sonuç gençler asabi ve uyarınca agresif tepkiler veriyorlar. Eleştiren ve uyarılarda bulunan üyelere uyarılan şahıslar ve bazı hocalar tarafından Mobbing ve çeşitli saygısızlıklar yapılmaktadır. Temizlik ve hijyen anlayışı herkesin farklı. Bazı üyelerin bu durum umurunda değil. Yüzme hocaları bu konuda yeterince hassas değil, görev tanımlarına uygun davranmıyorlar ve kuralları iyi uygulamıyorlar. Uyarınca da çok dikkate almıyorlar. Genel olarak bazı yüzme hocalarının yüzmeyi yeni öğrenen gençler ve üniv. Öğrencilerine kuralları uygulatma sorunu var. Yeterince disiplinli değiller. Gerekli ikazlarda bulunmuyorlar. Örneğin Makyajıyla yüzenleri de uyarmıyorlar. Havuzdan hastalık kapma endişem var. Kloru basmak yeterli değil. Korona virüs, Maymun çiçeği, Sedef hastalığı, mantar ve daha pek çok cilt hastalığı bulaşıcı olduğu için havuzda kalabalık böyle bir risk söz konusu. Bazı Üyelerin duş almamasından kaynaklı, ve Yeterince temiz olmayan havuz sularından; mide ve bağırsak enfeksiyonları, üst solunum yolları enfeksiyonları; idrar yolu enfeksiyonu, kulak göz ve cilt enfeksiyonları geçebiliyor. Bunlar arasında ise tifo, kolera, basilli dizanteri, giardia, hepatit a ve mantar enfeksiyonları en sık karşılaşılan hastalıklardır. Bu konuda duş alınmaması meselesinde 3 yıl önce de problem yaşadım maalesef hiçbir şey değişmemiş. Bazı üyelerin duş almadan havuza girdiği için tüm günün kirini ve terini havuza bırakması burayı hamam sanması diğer üyelerin temizlik hassasiyeti açısından büyük bir risk. Havuza kirli girip çıkışta temizlenip evine gitmesi çok rahatsız edici. Şikayet kutusu yazılı mesajlarla dolu ve sorunlar çözülmüyor. Veya yeterince dikkate alınmıyor.

15 Ekim 2024 11:02

Üyelere havuza duş almadan girerseniz üyeliğiniź iptal edilecektir şeklinde mesaj yazılmış. Teşekkürler

18 Ekim 2024 13:34

Ankara Üniv. Olimpik Havuzun 23 yıllık üyesiyim. Ben havuzla bitişik aynı binada yeralan içindeki cafe restoranda daha önce arkadaşlarımla 10 veya 15 kez gittim ve defalarca yemek yedim ve hesap ödedim. Buranın eski müşterisiyim. Bu bir geri bildirimdir! Burada son 2 yıldır öfke kontrolü olmayan, sinirli, kaba, gergin ve asabi yaşlı bir adam servis hizmeti vermektedir. Bu şahıs burada çalıştığı sürece hiçbir şekilde tekrar gitmek istemiyorum. Merhaba hoşgeldiniz demiyor ve gülümsemiyor. Maalesef aksi ve kavgacı miladı dolmuş bir şahıs. Bu şekilde işletme her gün müşteri kaybeder. Genç, neşeli, mutlu ve güler yüzlü bir çalışan işe başlamalı. Biz bunu hak ediyoruz. İşletme sahibini buradan uyarıyorum. Bu adam burada çalıştığı sürece zarar edecek. Son 2 yıldır hiç dolu ve kalabalık görmedim maalesef. Müşteri ile nasıl konuşulacağını bilmeyen, müşteriye öfkeli ve saldırgan konuşan müşteriye servis yapamaz. Bu şahıs vasat bir yerde çalışabilir ancak böyle bir mekanda üslubu ve tarzı uygun değil. Personel önemlidir. Müşteri kazandırır bazende burada olduğu gibi kaybettirir. Bilginize...

18 Ekim 2024 14:36

Bu cafenin restaurantın tasarımı, mobilyası, ışık ve aydınlatması tüm iç dizaynı yeniden bir iç mimar ve mimar tarafından yeniden yapılandırılmalı. Son derece zevksiz ve demode porselenleri, eşya ve mobilyaları değiştirilmeli. Yakışmıyor bu kampüse Ankara üniv. Olimpik havuzuna böyle bir cafe bize layık değil. Daha iyilerini hak ediyoruz.

25 Ekim 2024 13:47
ankara-universitesi-olimpik-havuz-uyeleri-dus-almiyor-hocalarda-uyarmiyorlar-1.jpg

Müşteriler neden terkeder!

16 Nisan 2025 17:40

Teşekkürler 🙏

22 Haziran 2025 21:57

Şikayet varda sorunları yazdığım için yeni dönemde tekrar kayıt yaptırmaya gittim. Gerçekleri ve rahatsız olduğumuz şeyleri konuşarak çözemeyince mecburen şikayet. Varda yayınlıyoruz. Personel tavır almış özetlemek gerekirse. Kayıt ofisindeki m*** Hanımı ziyaret ettim. Merhaba iyi günler deyip gülümsemiyor maalesef :(( Üye adaylarını ve eski üyeleri karşılaması ve iletişimi çok zayıf diyebilirim. Geçen yıl daha neşeli ve pozitifti. Üyeliğimi yenilemek istiyorum diye gittim. 1 hafta önceydi 17.06.2025 de saat:16:00 civarındaydı. Bana biz doluyuz yoğunuz şeklinde açıklama yaparken müstehzi bir şekilde güldü. Anladım vücut dilinden. Üyelik kaydımı yapmak istemedi. Çok saçma dedim. Yetkili ile görüşmek istiyorum dedim. Maalesef havuz sorumlusu son 1 yılda 4. Kez ihtiyaç anında sorunlarımı anlatmak için odasına gitmek istediğim anda yine cenazeye gitmiş dediler. Allah rahmet eylesin ama bu kadar çok denk gelmesi çok ilginç. Neyse... Bu durumda başka bir personel ile görüştüm. O da sakin olun sinirlenmeyin falan dedi. Sakinleştirmeye çalıştı. Sonra giriş bankodaki bayan öğrenci bana mesaj geldi WhatsApp tan dedi. A*** Bey mesaj yazdı. Üyelik yapıyoruz dediler. Son derece amatör bir şekilde üyeliğim yapıldı. Bence skandal, mantıksız ve sinir bozucu bir 30 dakika geçti.! Mamak'tan 8 km. 2 araç değiştirerek sırtımda 15 kiloluk sırt çantasıyla gelmişim. Üyelik yenilemiyorlar. Sinir bozucu bir süreç yaşadım. Sorunumu m*** beye de yazacağım dedim. Üstelik havuza gündüz seansına gittim tenha oluyor diye. Havuzda en fazla 10 kişi vardı. Yani yoğunuz ve doluyuz lafları sözde ve kalıyor gerçekliği yok!.

22 Haziran 2025 21:57

Sanki bedava üye oluyoruz. Üstelik Ankara üniv. İletişim fak. Mezunuyum. Adı Ankara Üniv. Olimpik Havuzu aynı adlı üniv mezununa kayıt ofisinde M*** Hanım ( güç zehirlenmesi yaşıyor galiba yöneticisi müdahale etmelidir! ) biz yoğunuz ve doluyuz diyor ve baştan savıyor. Bunun sorumlusu kimdir? Bin türlü naz ve kapris çekiyoruz. Paramızla rezil oluyoruz. 5100 TL. Ödüyoruz sadece 3 ay için. Ben bu havuzun 23 yıl öncede eski bir üyesiyim. ( Geçmişte yıllık üyeliğim vardı. 156 kez kullanım hakkımın sadece 10 kez kullandım. Çok yoğundum ve il dişi çok fazla seyahate çıkıyordum. 146 kullanım hakkım yandı. Ücret iadesi de olmadı. 2025 de Mezunların Yıllık üyelik bedeli olarak 13.850 TL. Bu günkü karşılığı ödemişim yani.) Benim gibi eski ve çok iyi yüzücü olan üyelere yapılan bu saygısızlığı ve çirkin muameleyi hak etmiyorum ve esefle kınıyorum. Son 4 yıldır düzenli geliyorum. Ekteki fiyatlara bakarsanız en fazla ödeyenler zaten Ankara üniv. Mezunlarıdır. Mezunlar bu muameleyi hak etmiyor. Bir de üzerine olumsuz yanıt veren ve havuz kullanımına engel olmaya çalışan personele maruz kalıyoruz. Gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim.

22 Haziran 2025 22:21
Ankara Üniversitesi Olimpik Havuz Üyeleri Duş Almıyor Hocalarda Uyarmıyorlar!

Havuz kullanım ücretleri aşağıdadır.

Öykü
Öykü

Önce şununu bir öğren Sedef hastalığı bulaşıcı değildir

Ayşe

Gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır.! Tüm yazdıklarımı okudunuz yani. Bravo tebrikler. Buradaki eleştirdiğim bir şahsın azmettirdiği bir yakınımısınız çok güldüm yaaaa :) ) ) ) hiçbir işiniz yok galiba en iyi takipçi rozeti vereceğim. Türk dil kurallarına uymayan böyle cümle bile kuramayan sataşan şahısları ciddiye bile almıyorum. Sizin gibi şahısları fayk profilleri muhatap almıyorum. Viral olmaksa amacınız dikkat çekmeye çalışanlara prim vermiyorum.

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Üniversitesi Olimpik Havuzu Kayıt Yenileme Sorunu

18 Ağustos 2025 12:15