Supreme Başkasının Kredi Kartı İle Alışveriş Yapılması

Supreme Başkasının Kredi Kartı İle Alışveriş Yapılması
12 Nisan 2024 23:22

www.supreme.com dan 04 Nisan 2024 tarihinde kredi kartımdan bana ait olmayan harcama yapılmıştır. İnternette aradım. Bu siteye ulaşmaya çalıştım, ulaşamadım. Bankaya bana ait olmayan harcama olduğu konusunda itirazımı yaptım. Defalarca kredi kartımdan işlem yapılmaya çalışılmış. Benimle iletişime geçip yapmadığım alışveriş konusunda bana yardımcı olmasını istiyorum. Harcama 4 Nisan 2024 tarihinde yapıldığı için, işlemin iptal edilmesini ve alınan ürünün adrese gönderilmemesini istiyorum. Ürünü alan kredi kartımın bilgilerini ele geçirip, yasal olmayan alışveriş yapmıştır. Kredi kartıma ;sp DSMLONDON/LONDON 90,97 USD olarak üç alışveriş yansımıştır. Eğer site bu ürünü adrese gönderirse, adli sürecine başlatmak için savcılığa da suç duyurusunda bulunacağımı, www.supreme.com dan da şikayetçi olacağımı, buradan belirtiyorum. Lütfen 4 Nisan 2024 tarihinde yapılan ürün henüz gönderilmeden benimle iletişime geçin. Zira sitenizin sayfası banka onay kodu göndermeden alışveriş yapmaya izin verip, kart bilgilerini ele geçirenlere kolaylık sağlıyor.

Velat
Velat

Bir sonuç aldınız mı?

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 22:21
İzinsiz Kart Kullanımı Ve Para İadesi Talebi

Kart Bilgilerimin İzinsiz Kullanımı ve Para Çekimi

03 Ekim 2024 23:58
Kart Bilgilerimin İzinsiz Kullanımı ve Para Çekimi
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Haberim Olmadan Kartımla Alışveriş Yapılmış, Mağdur Edildim

15 Mayıs 2025 10:04