Nihal sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 22:06

Piyalepaşa polat'tan SuperStep mağazasından Lacoste marka ayakkabı satın aldım. Ayakkabı ayağıma uymadığı için değişim yaparak adidas marka bir ayakkabı ve para üstü olarak farklı ürünler aldım. Ancak, ayakkabıyı giyip iki saat gezdikten sonra ayağımın bilek kısmını vurduğunu ve ayağımın su topladığını fark ettim. Bayram tatili sebebiyle mağazaya gidip durumu bildirmek için geciktim. Bugün mağazaya giderek ürünün üretici hatası olduğunu düşündüğümü ilettim. Mağaza müdürü m** bey'in tavırları, sanki bir pazardaki esnaf ile muhatap oluyormuşum gibi hissettirdi.

Ayakkabının giyilmemiş olması gerektiğini, ancak ayakkabıyı giymeden nasıl bir sorun olduğunu tespit edebileceğimi sorduğumda, evde giyip dolaşmam gerektiğini söyledi. Değişim talebim konusunda ise bilgi sahibi olmadığını belirtti. Daha önce müşterilere yardımcı olduklarını, ancak bu durumun ürünün adını lekeleyeceğini ve süreci uzatacağını ifade etti. Ben ise iade değil, sadece değişim istediğimi, sorunun çözülmemesi halinde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı söyledim.

SuperStep'ten düzenli olarak alışveriş yaptığımı ve geçmiş alışverişlerimin incelenebileceğini belirttim. Bu ürün için yardımcı olunmazsa başka bir mağazaya yöneleceğimi, ayağımın su topladığını ve acı çektiğimi dile getirdim. 3900 lira ödediğim ve 2 yıl garantili olduğu belirtilen bu ayakkabının hatalı olduğunu, daha önce hiçbir ayakkabının ayağımı bu şekilde vurmadığını ifade ettim.

23 Nisan 2024 09:22 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

Nihal
Nihal
03 Mayıs 2024 16:10

Getirtirdiniz bana ürünü çözüm sunulcakmış gibi ben Tüketici Hakem Heyeti'ne götürecektim normal şartlarda boşuna 9 gün orada tutuldu ürün amaç beni oyalamak ama bir daha SuperStep'ten asla ürün almam müdürlerinin hareket ve davranışlarındada hiçbir değişim yoktu. Müşteriyi görüyor görmemezlikten geliyor hoşbulduk mehmet bey diye ben söyleyince hoşgeldiniz diyor açın bir kemarelara bakın boşa vaktimi aldınız

Murat sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 2025 17:27

02 Şubat 2024 10:09
SuperStep Kalitesiz Ürün Ve Mağduriyet
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Ayakkabı Mağduriyeti Ve İade Reddi

12 Eylül 2025 21:03
ayakkabi-magduriyeti-ve-iade-reddi-1.jpg

18 Şubat 2025 16:15
ayakkabim-ayak-sagligimi-tehdit-ediyor-2.pdf
ayakkabim-ayak-sagligimi-tehdit-ediyor-1.pdf
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
24 Şubat 2024 22:48