Emrah sonuçtan hiç memnun değil

SuperStep Malatya Park Şubesi. Müşterisini Mağdur Ediyor

SuperStep Malatya Park Şubesi. Müşterisini Mağdur Ediyor
25 Temmuz 2024 16:25

15 Ağustos 2024 08:26

13.10.2023 tarihin de Malatya AVM park SuperStep mağazasından 3.349 TL'ye ayakkabı satın aldım. Ayakkabının Garantisinin 2 yıl olduğunu herhangi bir şey olduğundan değişim veya iade aldıkları söylediler. İncelemenin ise 1 yıl süreceği beyan edildi. Yaklaşık 2 ay kullandıktan sonra dikiş yerlerinden açıldı. Mağazaya gidip durumu anlattım. Fakat kullanıcı hatası denildi ve yardımcı olunmadı. Paramın tarafıma iade edilmesini istiyorum. Veya ayakkabın iadesi veya değişimini talep ediyorum. SuperStep Malatya Park Şubesi. Müşterisini Mağdur Ediyor

25 Temmuz 2024 16:41 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

Emrah
Emrah
28 Temmuz 2024 13:01

Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Veya paramın iadesini istiyorum.

27 Şubat 2024 23:54
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

SuperStepten Alınan Adidas Ayakkabıda Garanti Reddi Ve Açılma Sorunu

24 Eylül 2025 23:59
Aydin sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2024 01:04

M. Yenier