İlayda sonuçtan hiç memnun değil

SuperStep İnceleme Sonucu Yasanan Mağduriyet

SuperStep İnceleme Sonucu Yasanan Mağduriyet
İlayda
08 Ağustos 2024 11:09

41 Burda Superstep'ten 05.04.2024 tarihinde aldığım Adidas ayakkabının iç kısmında yırtılmalar oldu. Ayakkabı sadece bir ay giyildi. İnceleme sonucu kusurlu bulunup tekrar inceleme için gönderimini sağlayabiliriz denildi. Ben tekrar gönderildiğini düşünürken ayakkabım maalesef mağazadaymış. Sadece bir ay kullandığım ayakkabı bir aydan fazla süre mağazada süründü. İkinci inceleme sonucu da olumsuz geldi. Satarken ballandıra ballandıra anlatılan ürün kusurlu olduğunda neden kabul edilmiyor?

08 Ağustos 2024 11:47 (Şikayetten 37 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

10 Temmuz 2024 16:05
Süper Step İade İnceleme
Süper Step İade İnceleme

Kısa Sürede Yırtılan Ayakkabı İçin İnceleme Talebim Reddedildi, Mağduriyet Yaşıyorum

05 Kasım 2025 14:00
kisa-surede-yirtilan-ayakkabi-icin-inceleme-talebim-reddedildi-magduriyet-yasiyorum-6.jpg
Emir sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2024 15:28
SuperStep Ayakkabılarında Sürekli Sorun Ve Yetersiz Çözüm
SuperStep Ayakkabılarında Sürekli Sorun Ve Yetersiz Çözüm
Halilibrahim sonuçtan hiç memnun değil

Halilibrahim
13 Mart 2024 14:04
Pazardan Farkı Olmayan SuperStep
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
23 Kasım 2024 15:57