Can sonuçtan çok memnun

27 Kasım 2024 13:03
Can'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetvar'a yazdığım bildirim sonrasında 1 saat içerisinde SuperStep müşteri hizmetleri tarafından arandım bana gönderilen kargo iptal edilerek ücret iadem 3 gün içinde gerçekleşti. Mağduriyetimiz giderildiği için teşekkür ederim.”

SuperStep'ten 30.03.2024 tarihinde almış olduğumuz Skechers dlites model ayakkabı 6 ay içerisinde ayak kırılma yerinde yırtılmıştı. Garanti kapsamında inceleme için SuperStep'e gönderdik imalat hatası olmadığı için iadeye kabul etmiyorlar. 6 ayda bir ayakkabı nasıl yırtılabilir. Başka hiçbir markada yaşanmaya sıkıntı Skechers markada yaşanıyor. Sözde 2 yıl garanti kapsamında denen ürününde SuperStep'e göre hiçbir garantisi yok anlaşılan

27 Kasım 2024 13:33 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

27 Kasım 2024 13:48

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme sağlanmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

Can
Can
07 Aralık 2024 14:14

Ertan sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2024 11:28

19 Şubat 2025 15:09

07 Ekim 2025 16:08

13 Haziran 2025 15:53
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2025 12:02