Doğancan sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 17:42

Üç ay önce Sunny marka bir televizyon satın aldım. Ancak televizyon birdenbire kendi kendine önce ekranı siyah beyaz hale geldi. Daha sonra ses de gitti. Televizyonu açıp kapattığımda, sadece siyah beyaz ekran yanıp sönüyor ve başka hiçbir işlev göstermiyor. Daha sonra beyazlık da kayboluyor ve sadece siyah ekran kalıyor ve donuyor.

01 Nisan 2024 16:20

Sunny kullanmak ve almak pişmanlıktır 3 aylık cihaz ekranı siyah beyaz olduğunu için Müşteri hizmetlerini aradım gecen hafta tam 1 hafta olacak bu arada biz yönlendireceğiz dedi ama yönlendirme falan olmadı sonra ben bir servisin numarasını buldum aradım dediler perşembe günü geleceğiz ama pazartesi oldu halla gelen yok servisi arıyor kaydınız yok diyor başka servise yönlendiriyor onlarda 10 dakikaya ara 5 dakikaya ara deyip duruyorlar şimdi de 1 saat sonra ara diyorlar televizyonu en kısa sürede elimden çıkarıp satmaya çalışıyorum Sunny almam ve aldırmam asla tavsiye yok

26 Mart 2024 14:42 (Şikayetten 20 saat sonra)
26 Mart 2024 14:57

Ben kendim aradım cumaya gelebiliriz dediler

29 Mart 2024 15:02

Güncelleme kimsenin gelip gittiği yok saat kaç oldu inşallah bayramdan önce gelirler

31 Mart 2024 12:29

1 hafta oldu kimsenin gelip gittiği yok televizyonsuz devam bir daha Sunny almak pişmanlıktır

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer

28 Aralık 2023 21:18

Sunny Marka TV Açılmıyor

Türkan
28 Haziran 2024 14:29
Oktay sonuçtan hiç memnun değil

Oktay
19 Temmuz 2024 12:23