05 Ekim 2023 14:21

Sunny marka 55 ekran TV aldım aldığım günden beri sorunlu. İlk önce yazılım hatası çıktı, yapılması için bekledim ve sorun çözüldü. Sonra Netflix'e girmedi, Youtube.com'a da girmiyor. Yine tamire gitti ve bekledikten sonra geldi. Şimdi de aynı arıza devam ediyor. Televizyonun kronik bir arızası var ve çözülmüyor. Atmaca elektronik bu konu ile ilgili çözüm yolu bulmuyor. Habire ben bekliyorum. Mağdur olan ben ama yine mağdur olan ben.

05 Ekim 2023 17:04 (Şikayetten 2 saat sonra)
05 Ekim 2023 17:11
Sunny Ld Ekran Televizyon

Aralık ayında aldığım da cihazın yazılım sorunu vardı bana illetiğiniz bilgilendirmede teknik sorun yok dediniz ama sonra ısrarlarım üzerine yazılım hatası var dedin ve beni 1.5 hafta bekletip yazılım attınız şimdi yeniden sorun çıktı anakartı değiştirdiniz ve TV geldi şu an yine sorun var bana illettiniz bilgilendirmede teknik sorun yok diyerek cevap vermişsiniz ama şu an TV de yine sorun var aldığım günden beri sorun yaşıyorum cihazdan daha 1 yıl olmadı ama sorun bitmiyor kronik sorun var cihazda bitmiyor sorun

05 Ekim 2023 18:15
Sunny Ld Ekran Televizyon

Bakın aralık ayında olan sorun halen aynı Netflix e girmiyor kendi kendine durduk yere ekran kararıyor sorun ama atmaca elektronik'e bunu anlatmak zor aldığım günden beri sorun yaşıyorum ana kartı da değiştirdiniz geldi yine sorun var artık kalıcı olarak sorunu çözer misiniz Hakem Heyeti'ne de gideceğim başka türlü sorunu çözemicez aylardır uğraşıyorum

Halil
17 Aralık 2023 09:54