Sultanbeyli Ağız Ve Diş Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesi Dişlerimi Bozan Doktor

20 Eylül 2023 16:18

İstanbul tacirler Eğitim Vakfı Sultanbeyli Ağız ve Diş diş sağlığı ve Eğitim Araştırma Hastanesi'nde bulunan -- --- karaltı doktor a saat dokuzda randevum vardı oraya gittiğimde hastaneye girişim yapıldı fakat doktor odasında kimse yoktu 20 dakika bekledim ve sonra dayanamayıp gidip Güvenliğe söyledim güvenlikte doktoru çağırdı. Doktor başka bir odada 20 dakikadır arkadaşlarıyla konuşuyormuş gördüm. Çünkü kapısı açıktı ama doktorumun o olduğunu bilmiyordum daha sonra doktoruma iyi bir niyetle 20 dakikadır sizi bekliyorum içeride hasta var sanıyordum dediğimde sorsaydınız o zaman gibi bir tepki gördüm.

Ondan sonra dişimi yapması gereken dişimi zor olduğundan dolayı bence yapmadı başka bir doktora yönlendirdi. Daha basit olan başka bir dişimi yapmak istedi. Ben de kabul ettim. Daha sonrasında canımı çok yaktı ve çok kötü davranışlarda bulundu daha sonra problem olmayan Dişimin ortası çok birleşik ve diş ipi girmez bahanesi ile aralarını açtı, yaptığı basit bir dişi bile yapamadı. Dişimde hassasiyet oluştu sıcak ve soğuk hiçbir şey yiyemiyorum. Nereden çıktı karşıma bilmiyorum ön Dişlerimin formunu bozmuş onları özelde yaptırmıştım ama onları da bozmuş.

Sultanbeyli Ağız Ve Diş Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesi Diş Doktorunun Güvensiz Kaba Olması

17 Ekim 2023 13:24

Diş Hastanesinde Randevu Alamama Ve Acil Müdahale Eksikliği

20 Ekim 2025 01:46

Sultanbeyli Ağız Ve Diş Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesi Sultanbeyli Devlet Hastanesi Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi

04 Temmuz 2024 12:52
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Sultanbeyli Ağız Ve Diş Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesi Mesai Saati Uymaması

21 Temmuz 2023 14:14