Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Suit Güzellik Merkezleri Eksik Bilgilendirme Ve Yetersiz Hizmet!

03 Ekim 2024 23:34

Suit Eryaman vip 12 seans ücreti ödeyerek kaydoldum. Kayıt esnasında cihazlar isimleriyle tanıtıldı ancak işlem sonrası yapılması gereken bilgiler verilmedi. Son seansa yaklaşırken bir uzman (iki bölge aynı anda alamazsınız, regl iken kavitasyon yapılmaz, işlem sonrası duş alamazsınız, sıkılaştırıcı krem kullanmanız gerekirdi) (lenf drenajda da beni 2 kez unuttular) gibi açıklamalar yapınca bunların hiçbirinin bana söylenmediğini halkla ilişkilere açıkladığımda işlemlerimin boşa gittiğini söylediler. Lenf drenajı da zaten iptal ettirdiğimi söyleyerek bana sil baştan ücretsiz seanslar açarak memnuniyetin önemli olduğunu söylediler. Ama seanslara gittiğimde dalga geçer gibi 'karışıklık olmuş, böyle yardımcı olmamız mümkün değil' dediler. Yani verdiğim paralar çöpe gitse en azından bulan birinin işine yarardı. 8 binlik işlem yaptıramadığım gibi bir de dalga geçtiler, yok hediye yok değil yok bilmem ne diyerek... Satarken gereğinden fazla pahalıya aldığım işlemler ücreti gitgide düşmüş. Birbirinden haberi olmayan bir ekip, her seferinde farklı bir uzmanın (! ) girdiği, yalapşap yapılan işlemler. Hoş olmadı, şikayetçiyim.

Eda sonuçtan hiç memnun değil

Eda
11 Kasım 2023 14:19

Seans Randevusu Ve Personel Değişimi Mağduriyeti Yaşadım

Belgin
21 Temmuz 16:56
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Verilen Sözlerin Tutulmaması Ve İlgisiz Hizmet Deneyimi

Kerem
04 Ağustos 13:20
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
05 Ocak 2024 00:58
Gülhan sonuçtan hiç memnun değil

Gülhan
25 Haziran 05:45