Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Subway Havalimanında Saygısız Davranış

21 Kasım 2024 05:59

Eşim siyahi ve yabancı, Türkçesi zayıf ama konuşulanları çok net anlayabiliyor. 21 Kasım 2024 sabah 4:30/4:50 saatleri arasında İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı şubesinde eşim kendi dilinde İngilizce sipariş vermeye çalıştı, lakin çalışanınız anlamadığını söyledi. Eşim parmağı ile göstererek 'This One, please' diye tekrarladı.

Kadın çalışanınız 'Anlamıyorum' diye agresif çıkışlar yaptı. Eşim Türkçesi yettiğince kibarca 'Neden böyle davranıyorsun, bunu istiyorum' dedi. Tekrardan eliyle işaret ederek, çalışan 'Madem Türkçe biliyorsun, Türkçe konuş o zaman' diye daha da yükseldi ve eşim de 'Zorunda değilim. Böyle rahatım' dedi. Çalışanınız saygısızca 'Bu ülkede Türkçe konuşacaksın, burası Türkiye' diyerek 'Madem Türkçe konuşmuyorsun, git buradan, sana satış yapmayacağım' diyerek resmen kovdu.

Şikayet etmek istediğimizi söylediğimizde 'Git, nereye ediyorsan et' diyerek tekrardan kovdu. Uluslararası bir havalimanında İngilizce bilmeyen, onu da geçtim, çok rahat bunu yapabilen ve saygısızca 'İstediğime satış yaparım' havasında birini Subway bünyesinde nasıl barındırıyor anlayamıyorum ve kınıyorum.

01 Aralık 2024 13:23 (Şikayetten 10 gün sonra)

Sayın Yetkili, Şikayeti hakkında, müşterimize siteye vermiş olduğu telefonlardan ulaşılamamıştır. Müşterimize ulaşıldığında konu hakkında gerekli bilgi verilecek ve siteye ilgili bilgilendirme yapılacaktır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Subway Müşteri Hizmetleri

16 Aralık 2024 00:50

Kimse bizi aramadı geçiştirmek için vermiş olduğunuz cevap Subway şirketine yakıştıramadım numaramız doğru ve tüm aramalara dönüş sağlarım neyse bu sizin ayıbınız çalışanlarınızı Belli ki alelede eğitimsiz şekilde sahalara sürüyorsunuz göründüğünüz kadar büyük ve donanımlı değilseniz bir daha tercih etmeyiz ve ettirmeyiz olur biter

Wawa sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2025 23:14

Sabiha Gökçen Subway Personel Tavrı

Çağatay
12 Eylül 2024 23:51
Murat sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2023 18:52
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Pelin
16 Temmuz 2024 12:25