Student Hub Okullara Başvuru Aşamasında Öğrenciyi Ortada Bıraktılar!

16 Ekim 2024 20:32

Kadıköy Anadolu Lisesinde okuyan oğlumun yurt dışı eğitimine hazırlanabilmesi için, Kadıköy'de kendisini yurt dışı danışmanlık şirketi olarak tanıtan "Student Hub" isimli bir şirketle 2023 Ekim ayında anlaştık. Ekim ayında sözleşme ve bir tanıtım formu alırlar. Okullara başvurularınız bitinceye kadar tüm danışmanlıkları içereceğini söyledikleri paket için ödemelerimizi yaptık. Faaliyete de 2024 Nisan ayında başladılar. Fakat 2024 Ekim ayı geldiğinde bizden yeniden ücret isteyip yeni sözleşme imzalamak istediler. Oysa okullara başvurular yeni başlamıştı. Bu arada oğlum danışmanına bir konu danışmak istedi fakat şirket danışmanla öğrencinin paylaşımlarda bulunduğu WhatsApp grubundan öğrenciyi ve veliyi sorusuna cevap bile vermeden çıkarttı. Yeni sözleşmenin imzalanmamasını gerekçe gösterdiler. Tam artık okullara başvuru aşamasında öğrenciyi ortada bıraktılar.

17 Ekim 2024 12:11 (Şikayetten 15 saat sonra)
17 Ekim 2024 12:40

Çalışmalar için kurulan WhatsApp grubunun kurulduğu tarih ile ilk iletişimin başladığı tarih ekran görüntüsündedir.

Hasan
Hasan
17 Ekim 2024 13:01

Kısa süreliğine, anket vb. İlk görüşmeler için kurulmuş, sekreterin olduğu grup. Çalışmaların yürütüldüğü grup değil.

Universedu Yurtdışı Eğitim Güvenilir Değil

16 Aralık 2023 13:38
Ciotti sonuçtan hiç memnun değil

Teknokent Koleji Bornova Oyalıyor!

13 Ekim 2023 16:46
Şevket sonuçtan hiç memnun değil

Günhan Koleji Maltepe Ön Kayıt İptali Ve İade Problemi

23 Mart 2024 13:58
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

WestEdu Yurt Dışı Egitim Danismanlik Şirketi Mağduriyeti

Özlem