Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketten Aldığım Stopever Thermal Hut Yakı

15 Nisan 2024 03:08

15 Nisan saat 00:10'da yakıyı kolunun üzerine koyduğunda bir şey hissetmemişti. Ancak 15 Nisan saat 02:00 olduğunda yakının çok yandığını hissetti ve yakıyı kaldırınca cildinin kıpkırmızı olduğunu ve sarı kabarcıklar oluştuğunu gördü. Ürün paketinde 8 saat kullanım süresi belirtilmiş olmasına rağmen, bu süre zarfında ciddi bir yanık meydana gelmişti. Bu durum, ürünün etiketinde belirtilen kullanım süresiyle çelişiyor. Bu sebeple, öncelikle buradan şikayetimi dile getirmek istiyorum. Şayet Şok yetkilileri tarafından herhangi bir çözüm sunulmazsa, ödediğim paranın iadesini ve yanık için aldığım krem masrafının karşılanmasını talep ediyorum. Eğer bu taleplerim karşılanmazsa, Tüketici Hakem Heyeti'nde çalıştığımı ve oraya şikayet dilekçesi dolduracağımı belirtmek isterim.

15 Nisan 2024 13:12

13.00 da daha da kötüleşti kırmızı dan sonra şişti ve baloncuk oluştu

16 Nisan 2024 13:32 (Şikayetten 1 gün sonra)
Ercan
Ercan
22 Nisan 2024 23:47

Benimle iletişime geçin ya da ben sizi arayınca telefonlarıma cevap verin. Yani daha konu çözülmüş değil bilginiz olsun sizi CİMER'e de şikayet edeceğim bu nasıl bir sorumsuzluk ve umursamazlık yani hem maddi masraflara uğradık hem de sağlık açısından yani çözüm sunulmadı. Cevabınız bir marka olarak bekliyorum.

Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 17:19
Mondy Shop Sipariş Gönderilmedi, Para İadesi De Yapılmadı (2 Ay Oldu)
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2025 14:54
Ümmügülsüm sonuçtan hiç memnun değil

Ümmügülsüm
10 Mayıs 2024 15:18
Doa Kozmetik Siparişi Göndermiyor Şikayet

Nazlıcan
05 Ağustos 2023 13:28
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2025 14:15