Gizem sonuçtan hiç memnun değil

24 Mart 2023 18:46

Stocx Türkiye sitesinden orijinal diye aldığım ayakkabı orijinal demeye bin şahit istiyor, ayakkabının rengi ve bağcık arasındaki fark uçurum resmen ama sözde ikisi de beyaz. Zaten ürün orijinal değil o belli seri numaraları aynı iki ayakkabıda da, normalde farklı olması gerekir. Ama renk tutsa kullanırdım. Demelerine göre gün ışığında rengi değişirmiş belki. Bir de sorun yok iade alırız deyip 100 TL kargo ücreti kilitliyorlar. Büyük hevesle almıştım oysa ki, iade edeceğim ama bu sefer param geri gelir mi onu düşünüyorum🤦🏻‍♀️

Damla
Damla

Orijinal siteyle logolar bile aynı değil buna da mı dikkat etmediniz Türkiye sitesinden almak yerine gidip orijinal siteden alsaydınız böyle olmazdı gidip çakma siteden alırsanız böyle oluyor

Gizem
Gizem

Benim için önemli olan orijinal olup olmaması değil, orijinal adı altında satılıp renginin bile tutmaması, “gün ışığı farkı” diyerek kargoyu bana ödetmeleri. Farkındaysan renk tutsa kullanırdık yazmışım. Ayrıca ayakkabıyı alırken replika olduğundan zaten emindim çünkü başkasında görerek aldım. Bende orijinali var bu ürünü erkek kardeşime aldık denemek amaçlı. Ürün rengi tutsaydı giyerdi ve siteden alışverişe devam da ederdik gayet.