Kaan sonuçtan memnun

Steam Hesabımda Benim Bilgim Olmadan Hediye Alınmış Para İademi İstiyorum

04 Nisan 2024 01:09
Kaan'ın Teşekkür Mesajı
“Canlı destek olsa daha iyi olacak iletişim kurmak için 3-4 saat ve üzeri beklemek gerekiyor onun harici param iade edildi teşekkür ederim”

03.05.2024 tarihinde ben uyurken Steam hesabımda girili olan karttan benim bilgim dahilinde olmadan 25 dolarlık kendi hesabıma Steam cüzdan bakiyesi yüklenmiş. Bunun farkına varınca Steam'e girmeye çalışırken bir daha 25 dolarlık Steam cüzdan alınmış bu işlemleri ben gerçekleştirmedim. Tanımadığım 3 ayır hesaba oyun hediyesi olarak gönderildi bunları ben gerçekleştirmedim. Hem LIDIO/Steam hem de steamgames.com bu işlemlerin sorumlusudur. Hesabıma başkası girse dahi Guard onaylaması istemedi. Steam desteğe yazdım ve gerekli delilleri de screan shot olarak gönderdim.
Hesap iadesi yapıldı dedi ancak tekrar bir satınalım olduğunu fark ettim gerekli işlemlerin yapılıp paramın iadesini geri istiyorum.

07 Nisan 2024 14:24

Güney sonuçtan hiç memnun değil

Güney
06 Şubat 2025 15:42
Steam Hesabımda Gizemli Satın Alma Ve Destek Hayal Kırıklığı
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Mert
02 Haziran 2024 14:36

Erkin
30 Kasım 2024 17:09

Steam Hesabımdan Bilgim Dışında Yüksek Tutar Çekildi Ve Destek Yanıtsız Kaldı

Berat
19 Ekim 2025 04:55
steam-hesabimdan-bilgim-disinda-yuksek-tutar-cekildi-ve-destek-yanitsiz-kaldi-2.jpg
steam-hesabimdan-bilgim-disinda-yuksek-tutar-cekildi-ve-destek-yanitsiz-kaldi-1.jpg

Steam Destek Hesabım Çalınmasına Rağmen Bana Yardımcı Olmuyor

Ömer