Hicran sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 02:24

Merhaba yenisi hesap açtım. Birkaç tane hesap açmak zorunda kaldım hiçbirinden odalara giriş olmuyor. Çoklu hesap diyor Ben hiçbir zaman açık hesap bırakmadım hesapları kapattım. İhtiyaç durumunda yeniden açtım lütfen Bu arızayı giderir misiniz. Hiçbir toplumsal kuralı. Çiğnemedim. Sizden rica ediyorum. Senden rica ediyorum durumu düzeltin.

29 Ağustos 2023 12:10

Star maker'da daha önceden açtığım hesapları tamamen kapattım en son 2-3 hesap açtım ama hesabımda hiçbiriyle odalara giriş olmadığı için tekrardan kapattım şu anki açtığım yeni e-mail hesabıyla tekrar hesap açtım fakat odalara çoklu hesap liste Hesap olarak giriş yapılmıyor diyor hiçbir durum ihlali olmadı saygı çerçevesinde her zaman için hesabımı kullandım sevilen bir kişi olmama rağmen bu neden bu arızanın giderilmesini istiyorum şu an kullandığım hesaptan giriş yapamıyorum giriş yaptığım halde odalara giremiyorum canlı yayınlara giremiyorum odalarda şarkı okuyamıyorum Bunun nedenini açıklar mısın lütfen bu durumu düzeltin berbat ettiniz Yani bu şekilde insanları mağdur ediyorsunuz

Hicran
29 Ağustos 2023 12:14

Şu an için açtığım hesaptan başka hiçbir açık hesabım yoktur ve bu tek hesabım daha önceki arkadaşlarımla çevremde görüşmek istemediğim için o hesabı kapattım yeni hesap oluşturdum yeni hesabımdan odalara giriş sağlayamıyorum ve starmacker kullandığım sürece hiçbir ihlal yapmadım düzgün bir kullanıcıyım aktif bir kullanıcıyım çevresi güzel olan bir insanım kimseyle husumeti yaşamadım Lütfen bu sıkıntıyı giderin kendinize yakışanı yapın

Starmaker Hesaba Yasak Geldi Odalara Giremiyorum

30 Eylül 2023 16:58
Starmaker Hesaba Yasak Geldi Odalara Giremiyorum

Starmaker Spam Hata Gereksiz

16 Ekim 2023 19:30
Starmaker Spam Hata Gereksiz
Dündar sonuçtan hiç memnun değil

Dündar
21 Şubat 2024 10:46