SsangYong Torres Evx Donanım Problemi

Gökhan
08 Eylül 2024 02:22

Ben de 2023 Aralık ayında 1.590.000 TL ödemesini yaptığım aracı 16.04.2024 tarihinde teslim aldım. Ben ürünü alırken bana full özellikte olacağı, yani benzinli Torres'teki bütün özelliklerin ve daha fazlasının olacağı bizzat Y******** satış müdürü tarafından söylendi. Kaldı ki broşürlerinde ambiyans aydınlatma, makam perdesi, kararan ayna gözükmekteydi. Ödemem tamamlandıktan sonra aynı arkadaş beni WhatsApp uygulamasından arayarak (ki kurumsal olması gereken bir firma neden uygulama üzerinden arar anlamıyorum) size kötü bir haberimiz var, bahsettiğimiz özellikler Türkiye paketinde yok, bu araçlar Türkiye'ye bazı sebeplerden dolayı bu şekilde geleceği söylendi. Ben de standart bir uygulama olduğunu düşünerek ve de alımdan vazgeçmem durumunda paramın faizsiz olarak 6 ila 12 ay arasında teslim edileceği konusunda bir sözleşme imzalatıldığı için uğraşmak istemeyerek kabul etmek zorunda kaldım. İlanlara bakarken yeni gelen araçlarda full özellikler olduğunu görünce şok yaşadım. Biz bu aracı ilk alan müşterilerden olmamız ve test dahi etmeden almamız sebebi ile sadık ve özel müşteri statüsünde olmamız gerekirken ve diğer markalar misal Tesla (ilk araçlarında ömür boyu şarj hizmeti), misal Togg (full yol yardım ve ücretsiz şarj) avantajlar sunarken, bu kadar köklü bir markanın Türkiye distribütörü nasıl böyle mağduriyet yaşattı anlaşılır gibi değil. Dünyada Torres EVX satışında böyle bir olayın sadece bizim ülkede yaşandığına eminim. Aracı aldığım fiyat ile şu anki satış fiyatı dolar bazında ciddi anlamda düştü, bir de eksik donanımlı araç teslim edilerek maddi zararımız daha da arttı. Hızlıca bayiye gidip oluşturulan bu mağduriyete ilişkin bir talep oluşturacağım. Yetkili ağızların bu sitedeki üslubunu görünce çok da ümidim yok ama bu sayfada şikayetime ilişkin çözümü paylaşacağım.

profile profile profile

Erkoç

Üstadım sen bu firmayı tanımamışsın daha şikayetime bak nasıl bir firma ile karşı karşıyasın firma yaptırdığın bakıma aracı servise e getirdiğin kayıtları bile vermiyor üstüne bir de mahkemeye yalan beyanda bulunuyor.

Fatih

İlk alanlarda bu tür problemler oldu doğru ama sonradan gelenlerde daha pahalıya satıldı. Ambiyans aydınlatma yine yok sonradan satılanlarda ayrıca.

Gökhan

Yok o hesap öyle değil bu araçlar yurt dışından ithal edildiği için dolar bazında işlem görür biz her ne kadar tl ödeme yapsakta ben aldığımda 56.000usd olan fiyat şu anda 54.000usd ayrıca ben ödeme yaptıktan 4 ay sonra teslim aldım aracı şu anda 1günde teslim ediyorlar. Eksik donanım da cabası yetkili satıcıya gittim yapacak bir şey yok kısmet dediler nasibin böyleymiş dediler bende tamam dedim

Ymy Çorlu SsangYong Bayi Kapora Paramı İade Etmiyor!

18 Ocak 2024 09:08
Cengizhan sonuçtan hiç memnun değil

Isı Pompası Eksikliği Müşteri Memnuniyetini Düşürdü

Cengizhan